Σασμός εξελίξεις – Η Ελίζα Σκολίδη, που υποδύεται τη Σάντρα Μαραθάκη, είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στη σειρά και θα να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς. Η Σάντρα Μαραθάκη είναι κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονέων.

Σασμός εξελίξεις – Νέο Ρήγμα στη Σχέση Αστέρη – Αργυρώς

Είναι φοιτήτρια Ιατρικής, αλλά εξαιτίας κάποιων δικών της προβλημάτων έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της. Έχει μια κάποια τάση παραβατικότητας, καθώς είναι εθισμένη στον ηλεκτρονικό τζόγο. Είναι αρκετά δυναμική προσωπικότητα, ανεξάρτητη, αυτόνομη και απρόβλεπτη. Θα ερωτευτεί τον Αστέρη με την πρώτη ματιά και κάπου εκεί αρχίζουν όλα. Το αγκάθι της ζήλιας δημιουργεί ρήγματα στο αγαπημένο ζευγάρι και ανοίγει νέα διλήμματα. Αυτή η κατάσταση απασχολεί έντονα τον Αστέρη και την Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Σάντρα μόλις αντικρίζει τον Αστέρη Σταματάκη, γοητεύεται και ξεκινάει το σχέδιό της. Η Αργυρώ, αν και ο Αστέρης την καθησυχάζει πως εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του, αρχίζει να ζηλεύει έντονα. Το “αγκάθι” της ζήλιας έχει διχάσει το ζευγάρι. Ερωτηματικά κυριαρχούν. Θα παραμείνουν μαζί ή θα τους χωρίσει η Σάντρα; Μήπως και πάλι θα αποδειχθεί ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ