Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ανατρεπτικές εξελίξεις προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ένας σοκαριστικός χωρισμός θα προκαλέσει σημαντικές αναταράξεις στον Πύργο των Λασκαραίων. Η Θεοφανώ επιστρέφει στον Πύργο, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της, κατόπιν απόφασης του Μάρκου.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Βόμβα στον Πύργο των Γερακάρηδων

Οι ματιές της Μεταξίας και της Δαμιανής επικεντρώνονται πάνω της, ενώ σχεδιάζουν κακό εναντίον της. Η Μεταξία, ειδικά, προκαλεί εντάσεις με τον Μάρκο, ζητώντας το μούλικο της Θεοφανώς να εξαφανιστεί από τον Πύργο, ενώ η Δαμιανή προτρέπει τον Μιχαήλ να διώξει την Θεοφανώ και το μωρό. Ο Μάρκος, οργισμένος με τη σύζυγό του, εκτοξεύοντας κατηγορίες, αρνούμενος να αποχωριστεί το παιδί του. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι ετοιμάζει σχέδιο εξόντωσης των Λασκαραίων. Παράλληλα, οι αντιπαλότητες μεταξύ Λασκαραίων και Γερακαρήδων εντείνονται με απειλές για αιματοχυσία.

Ένας ακόμα χωρισμός προκαλεί νέες διχόνοιες στους Λασκαραίους, καθώς ο Μάρκος αποφασίζει να χωρίσει την Μεταξία λόγω της παράνοιάς της και του φόβου του για το παιδί του. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να τον καταλάβει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σπήλιος Γερακάρης εκρήγνυται μαθαίνοντας το νέο, ενώ ο ίδιος ο Μάρκος ανακαλύπτει ότι ο Τζανής κρύβεται στον Πύργο των Γερακαρήδων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ