Ο Ιπποκράτης αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο των αποκαλύψεων και αναζητά τρόπους αντιμετώπισης την κατάσταση.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Στα επόμενα επεισόδια, η Ειρήνη θα ανακαλύψει την ταυτότητα της Κλαίρης στην ντουλάπα και θα ζητήσει από τον Ιπποκράτη να εξηγήσει πώς βρέθηκε εκεί. Ο Ιπποκράτης θα βρει μια δικαιολογία που η Ειρήνη θα πιστέψει για άλλη μία φορά.

Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος θα κάνει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο γραφείο του Ιπποκράτη και θα ανακαλύψει κάτι στο συρτάρι του που θα τον αφήσει άναυδο. Ο Ιπποκράτης θα αντιληφθεί το γεγονός αυτό και θα αρχίσει να νιώθει πως ο κλοιός στενεύει.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ορφέας θα επαναφέρει στην μνήμη τη νύχτα που η Κλαίρη έφυγε από το σπίτι. Έτσι, ο Ιπποκράτης θα αισθανθεί ακόμη περισσότερη πίεση και θα προσπαθήσει να βρει μια απάντηση για να ηρεμήσει Ορφέα.

Ταυτόχρονα, ο Ιπποκράτης θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να κρατήσει την Ειρήνη δίπλα του, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να της κόψει τα φτερά για την Γαλλία. Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα υπονοεί στην Ειρήνη ότι ο Ιπποκράτης δεν μπορεί να δεχτεί τη φιλία της με τον Πέτρο.