Ο γιατρός: Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά την εκπληκτική βραδιά που πέρασε με την Άννα. Η χαρά του είναι τεράστια, και δεν μπορεί να την κρύψει, εκφράζοντας στην Άννα την επιθυμία του να ξανά σμίξουν. Ωστόσο, εκείνη του λέει ότι η βραδιά που πέρασαν ήταν ένα λάθος και πως με τον Θοδωρή έχουν αποφασίσει να κάνουν οικογένεια μαζί και έχουν ήδη καταθέσει αίτηση για υιοθεσία.

Η Σοφία παρατηρεί την αλλαγή στη στάση του Ανδρέα και καταλήγει ότι οι προοπτικές τους δεν είναι πλέον λαμπρές. Έτσι, αποφασίζει να περάσει μια βραδιά με τον Μιχάλη.

Το επόμενο πρωί, ο Μιχάλης εξαφανίζεται, και η Σοφία ζητά εξηγήσεις κι εκείνος τελικά μοιράζεται μαζί της τα κρυφά του συναισθήματα.

Η Δανάη και ο Λεωνίδας πηγαίνουν μαζί στην όπερα, προκαλώντας ζήλια στον Δημήτρη και την Εύα, ενώ ο Ανδρέας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι αντί να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα…

Ο Ανδρέας προβληματίζεται που ξεχνάει ολοένα και περισσότερα ακόμα και 15 χρόνια πριν και αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακά.

Την ίδια στιγμή, η αδερφή του Μιχάλη, Στέλλα, φτάνει στο νοσοκομείο. Κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξή της, καθώς την είχε κρατήσει μυστικό αυτό από όλους.

Αν και είναι δίδυμοι, ο Ανδρέας και η Στέλλα έχουν διαφορετικές ζωές. Η Στέλλα πάσχει από σύνδρομο Down, γεγονός που καθιστά τον Μιχάλη προστατευτικό απέναντι της. Καθώς ο Ανδρέας προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, κάτι της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο. Ο Μιχάλης αντιδρά με έντονο τρόπο, αποκαλώντας τον Ανδρέα ως υπεύθυνο για το συμβάν, και οδηγεί στην απομάκρυνση του από το νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να εκφράσει τα συναισθήματά του προς τη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει, σχεδιάζοντας μια τυχαία συνάντηση στο μπαρ όπου συνηθίζουν να πηγαίνουν μετά την εργασία τους στο νοσοκομείο, ζητώντας τη βοήθεια της Σοφίας.

Ο Λεωνίδας και η Εύα αναλαμβάνουν τη φροντίδα ενός ασθενούς με άνοια. Καθώς φροντίζουν τον ασθενή, στην Εύα αρχίζουν να ξυπνάνε μνήμες από τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια εδώ και κάποια χρόνια.