Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική για τον Φραγκιαδάκη

Στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», ο Αστέρης αντιμετωπίζει ένα σημαντικό δίλημμα, ενώ η κατάσταση γίνεται ασφυκτική για τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο οποίος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η εξαφάνιση του Αντρέα και ο εκβιασμός που υπέστη από τον δήθεν Κωστάκη είναι συνδεδεμένα γεγονότα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Εν τω μεταξύ, ο Τηλέμαχος, ο Μανούσος και ο Γιάννος σχεδιάζουν μια επίθεση εναντίον του Μαθιού, με τον Παύλο να προσποιείται ότι συμμετέχει στο σχέδιο αυτό για να μπορέσει να παρακολουθεί τις κινήσεις τους και να αποτρέψει το κακό.

Η επανασύνδεση της Βασιλικής με την Αργυρώ αναζωπυρώνει τις σχέσεις μεταξύ των οικογενειών τους, αλλά η ηρεμία διαταράσσεται από δύο νέα μηνύματα του μυστηριώδους μασκοφόρου, προς τον εισαγγελέα και τον Μαθιό, προκαλώντας νέες ταραχές.

Ο Αστέρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόφαση να δώσει ή όχι ακριβή περιγραφή του άνδρα με τα τατουάζ στον καρπό, ενώ η Εύα αναζητά αποδεικτικά στοιχεία για να αθωώσει τον Παύλο. Παράλληλα, η Νάντια προκαλεί νέα προβλήματα στον Μαθιό και στη Βασιλική.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν ο εισαγγελέας Γιακωβάκης αρχίζει να εστιάζει απειλητικά την προσοχή του στον Μαθιό, ερευνώντας τη δολοφονία του Στεφανή. Την ίδια ώρα, η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να βοηθήσει στην προστασία του Φραγκιαδάκη, ο οποίος είναι εκτεθειμένος λόγω των ψεμάτων και των καλυμμένων υποθέσεων.

Εν τω μεταξύ, η Εύα βρίσκει τα στοιχεία που απαιτούνται για να βγάλει από τη φυλακή τον Παύλο, ενώ ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα δύσκολο ζήτημα με τη Λεμονιά, η οποία εξαφανίζεται μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Τέλος, ο Χρήστος συνεχίζει τις έρευνες για τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην αλήθεια, ενώ ο κλοιός στενεύει ολοένα και περισσότερο για τον Φραγκιαδάκη.