Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Δήμητρα, με τα χρόνια που πέρασε στη δουλειά του αξιωματικού του Λιμενικού, έβλεπε πολλά, όμως αντιλαμβανόταν ακόμα περισσότερα. Εκείνη πάντα είχε ήθος, αρχές και αξιοπρέπεια, ποτέ δεν παρείχε την παραμικρή αφορμή για αμφιβολίες σχετικά με τις καθαρές της προθέσεις απέναντι στην οικογένειά του.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η οικονόμος καταστρέφει τον Ιπποκράτη

Εκείνος, από την αρχή, της εμπιστεύτηκε και της ανέθεσε τη γενικότερη φροντίδα του σπιτιού του. Ο Ιπποκράτης γνώριζε πολλά για τη ζωή της, όμως δεν γνώριζε για τη δράση του αδελφού της στη Μόσχα. Αρχικά, στα πρώτα επεισόδια της σειράς, εκείνη είχε βρει κάποια γράμματα από εκείνον, τα οποία είχε φυλάξει προσεκτικά, προκειμένου να μην πέσουν στην αντίληψη του Ιπποκράτη. Όμως, στα επόμενα επεισόδια, όταν ο Ιπποκράτης εντοπίσει ένα από τα γράμματα ενώ αυτή απουσιάζει, η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά.

Ο Ιπποκράτης περιμένει τη Δήμητρα να επιστρέψει με το γράμμα του αδελφού της στα χέρια του. Μόλις εκείνη το αντικρίζει, κλονίζεται. «Κύριε Ιπποκράτη, πού το βρήκατε αυτό; Παρακαλώ, εξηγήστε μου», του λέει αρχικά, αλλά το ύφος του είναι απογοητευτικό. «Ξεχνάς τη θέση μου στον στρατό; Πώς τολμάς να μπερδεύεις μέσα στο σπίτι μου τα γράμματα ενός αριστερού; Θες να με εξευτελίσεις; Να με συλλάβουν ως αντιεξουσιαστή; Ούτε εσύ ούτε οι πεποιθήσεις του αδελφού σου έχετε χώρο σε αυτό το σπίτι», της λέει με αυστηρότητα.

Έπειτα της λέει να φύγει από το σπίτι μια για πάντα. Έτσι, η Δήμητρα βρίσκεται ξαφνικά στον δρόμο με μια βαλίτσα, χωρίς τη βοήθεια της Ειρήνης που βρίσκεται στην Κρήτη. Ωστόσο, όταν η Ειρήνη συναντιέται με την πρώην οικονόμο, της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια που είχε κρύψει τόσο καιρό. «Έχουν έρθει πολλά γράμματα για σένα από το Παρίσι. Προσπάθησα να του πω ότι δεν πρέπει να σου τα κρύβει, αλλά αυτός δεν ήθελε να ταραχτείς. Θέλει να ελέγχει κάθε σου κίνηση της λέει.

Να ξέρεις πως έχει βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν εσένα αλλά και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Πρόσεχε, κορίτσι μου, γιατί αυτός ο άνθρωπος κρύβει μέσα του κάτι σκοτεινό. Μάλλον η κυρία Ευγενία είχε δίκιο που δεν πίστεψε ποτέ πως η αδελφή της απλά άνοιξε την πόρτα κι έφυγε. Ειρήνη μου, μόνο εσύ μπορείς να μάθεις την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της κυρίας Κλαίρης», είναι τα λόγια της και ο τρόμος στα μάτια της Ειρήνης έχει αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ