Οι Πανθέοι, σήμερα: Η Μιρέλλα συζητάει με τον Ισίδωρο για το πεπρωμένο και του λέει πως η βέρα της μητέρας του, που έστειλε σε αυτόν, ήταν το μέσο για να επικοινωνεί ο πατέρας του μαζί της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι Σημερινό Επεισόδιο 7

Ηθοποιοί: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη)…

Δευτέρα έως Πέμπτη από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 21:00.

27/9 Επεισόδιο 7

Η Μάρμω, έκπληκτη, διαπιστώνει πως όση ώρα ήταν στο ατελιέ του Κίτσου και πόζαρε για το πορτραίτο της, εκείνος δεν είχε ξεκινήσει καν να τη ζωγραφίζει.

Ζητάει εξηγήσεις και ο Κίτσος της απαντάει πως για να μπορέσει να το κάνει πρέπει πρώτα να τη γνωρίσει καλύτερα.

Η Μιρέλλα συζητάει με τον Ισίδωρο για το πεπρωμένο και του λέει πως η βέρα της μητέρας του, που έστειλε σε αυτόν, ήταν το μέσο για να επικοινωνεί ο πατέρας του μαζί της.

Ο Ισίδωρος ταράζεται αλλά η Μιρέλλα του εξηγεί πως όποτε θέλει να μιλήσει κι αυτός στη νεκρή γυναίκα του, μπορεί να το κάνει.

Ο Μεταξάς θα καλέσει τον Ανδρέα στο γραφείο του, όχι όμως με την ιατρική του ιδιότητα αλλά για να συζητήσουν κάτι πολύ πιο προσωπικό.