Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Αλεξάνδρα, λίγο πριν πάρει εξιτήριο, αποκαλύπτει στον Μάρκο ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του! Εκείνος σοκάρεται και αναρωτιέται γιατί του το έκρυβε τόσο καιρό. Η απογοήτευσή του είναι παράλληλη με τον θυμό που νιώθει προς αυτή. Αρνείται να ακούσει τις εξηγήσεις της και αποχωρεί από το νοσοκομείο, εκνευρισμένος. Η Ρηνιώ, είναι αυτή που παρεμβαίνει και προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, εξηγώντας στον Μάρκο όλα όσα ξέρει και πώς η Αλεξάνδρα βρέθηκε σε αυτήν τη δύσκολη θέση…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας συστήνει την Ουρανία ως δικό του άνθρωπο!

Ο Μάρκος, μετανιωμένος για την αντίδρασή του, επιστρέφει στην Αλεξάνδρα και της λέει ότι καταλαβαίνει τι πέρασε και γιατί δεν μπόρεσε να του μιλήσει νωρίτερα. Η συζήτησή τους είναι ειλικρινής και η Αλεξάνδρα ανακουφίζεται που επιτέλους του είπε την αλήθεια. Λίγο αργότερα, η Ελπίδα ζητά από τον Μάρκο να την αφήσει να μείνει στο αρχοντικό του, με αντάλλαγμα, να τον ενημερώνει για ό,τι μαθαίνει.

Ο Μάρκος δέχεται την πρόταση και σύντομα λαμβάνει τα πρώτα μηνύματα: η Μαργέτα πετάει με τις κλωτσιές τον γιο της από το αρχοντικό, καθώς θεωρεί ότι την πρόδωσε και δεν θέλει να τον ξανά αντικρίσει στα μάτια της! Η Αλεξάνδρα, αποφασίζει να μείνει με τα παιδιά της στο πατρικό της σπίτι, θέλοντας να τα μεγαλώσει με τη γιαγιά τους και τον συμβουλεύει να προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με τη μητέρα του.

Όσο, η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και τη Μαργέτα φουντώνει, η εισαγγελέας καλεί τους παράγοντες της περιοχής για μια συζήτηση με στόχο την προστασία του τόπου από την επέλαση των οικοπεδοφάγων…Η Μαργέτα συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα, ενώ ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, λέει ψέματα στην Ευγενία ότι δεν πιστεύει πως αυτή την πυροβόλησε.

Ο Ιάσονας συστήνει την Ουρανία ως δικό του άνθρωπο, προκαλώντας την οργή της Μαργέτας. Ένας έντονος τσακωμός μεταξύ μητέρας και γιου ξεσπά δημοσίως, με τη Μαργέτα να παραχωρεί στον Ιάσονα το δικαίωμα να θεωρεί την Ουρανία ως νέα μητέρα του. Στην περιοχή, τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν, φέρνοντας στο φως το παρελθόν της Ουρανίας. Καθώς η Αρετή και ο Μελέτης πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο ο ένας τον άλλον, ο Ιάσονας, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προτείνει στη Φωτεινή, που σκέφτεται να φύγει τώρα που αγνοείται ο Κοντογιάννης, να του πουλήσει το σπίτι της, ώστε να μετακομίσουν εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία.