Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος βρίσκει μια καραμπίνα στο αυτοκίνητο της Χάιδως και μένει άναυδος… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος Επεισόδιο 12

Τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια: Στο σπίτι των Βρεττάκων ο Ισίδωρος αναλαμβάνει τον πιο δύσκολο ρόλο: να πει στην μικρή Αγγελική ότι το μωράκι τους δεν τα κατάφερε.

Ηθοποιοί: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος 4/10 Επεισόδια 12

Η Μαρίνα βυθισμένη στη θλίψη θυμάται τις όμορφες στιγμές όταν ψώνιζαν με τον Μάνο για το μωρό που περίμεναν με τόση λαχτάρα. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης πηγαίνει εκνευρισμένος να συναντήσει τον Σωτήρη. Κουβέντα στη κουβέντα ο Μιλτιάδης ορμάει και τον αρπάζει…

Τα τραγικά νέα για την Μαρίνα κάνουν τον γύρο της Αρεόπολης και όλοι σπεύδουν να συμπαρασταθούν σε εκείνη και την οικογένεια της. Και τα νέα, όμως, του Δημοσθένη, για την έξοδο του στην ταβέρνα του Χρήστου, με την νεαρή κοπέλα, γίνονται σύντομα γνωστά.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι για να πάρει κάποια ρούχα για την Μαρίνα και αναλαμβάνει να μιλήσει στην μικρή Αγγελική που κλαίει απαρηγόρητη για το αδερφάκι της που πέθανε.

Το βράδυ, η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και του μιλάει ειλικρινά και ο Ορέστης της προτείνει να μην το συζητήσουν ποτέ ξανά γι’ αυτό το θέμα…Πίσω στο νοσοκομείο, ο Μάνος παλεύει να δώσει δύναμη στην Μαρίνα, αλλά εκείνη δεν είναι σε θέση να ακούσει.

Την επόμενη ημέρα, η Μαρίνα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι. Κλείνεται στο δωμάτιο της και αρνείται ακόμα και να φάει. Ο Λυκούργος βρίσκει μια καραμπίνα στο αυτοκίνητο της Χάιδως και μένει άναυδος. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πότης κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη στην Άννα!