Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», έρχεται ακόμα μία μεγάλη ανατροπή. Παρά την αρχική φιλική τους σχέση, η Άννα και η Αγγελική βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωπες, ξεκινώντας μια άγρια κόντρα που αναστατώνει τις ισορροπίες.

Όλα ξεκινούν όταν ένας φίλος της Άννας επικοινωνεί μαζί της, παρακαλώντας την να τον βοηθήσει. Ο άντρας εξηγεί ότι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είχε απουσιάσει και κατά την επιστροφή του διαπίστωσε ότι η σύζυγός του και η κόρη του έχουν εξαφανιστεί. Στον χώρο υπάρχουν ίχνη αίματος, γεγονός που τον κάνει να πιστεύει ότι έχει συμβεί κάτι κακό.

Η Άννα δέχεται να τον βοηθήσει, ενώ ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης φτάνει στην Εισαγγελία Πειραιά για έρευνα. Η Αγγελική αναλαμβάνει την υπόθεση και οι δύο γυναίκες βρίσκονται να διερευνούν την υπόθεση από διαφορετικές οπτικές γωνίες, καθώς η Εισαγγελέας υποπτεύεται τον σύζυγο ως πιθανό δράστη.

Η Αγγελική, πιστή πάντα στον νόμο, θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια χωρίς παρατυπίες. Αντίθετα, η Άννα, συχνά, χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους για να φτάσει στον στόχο της. Σύντομα, οι διαφορετικές προσεγγίσεις τους δημιουργούν ένταση. Έτσι, οι δύο γυναίκες δεν αργούν να έρθουν σε σύγκρουση, όταν η Άννα πηγαίνει στο γραφείο της και ανάμεσα τους ξεσπά μια λεκτική αντιπαράθεση.

Η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη για μέρες, δημιουργώντας αμηχανία στον Δημήτρη και τον Σταύρο που προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στη συνέχεια, η Άννα, θέλοντας να κάνει ανακωχή με την εισαγγελέα, αποφασίζει να αγοράσει λουλούδια και να πάει στο σπίτι της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η φιλική προσέγγιση της Άννας αντιμετωπίζεται τυπικά και ψυχρά από την Αγγελική. Κατά τη συζήτηση για την υπόθεση, οι τόνοι ανεβαίνουν, με την Αγγελική να απορρίπτει κάθε προσπάθεια της Άννας για ανοικτή κουβέντα. Η δικηγόρος προσπαθεί να αντλήσει στοιχεία με τον δικό της τρόπο, αλλά δέχεται επίθεση από την Αγγελική.

«Ο Δημήτρης μπορεί να σε ευνοούσε μέχρι τώρα, αλλά εγώ δεν θα το κάνω», της λέει η Αγγελική. Τα λόγια αυτά εκνευρίζουν την Άννα και η κόντρα ανάμεσα τους γιγαντώνεται.