Το παιχνίδι της Στέλλας φέρνει αποτελέσματα, και ο Χριστόφορος σοκαρισμένος από την δήθεν κακοποίηση της αποφασίζει να την βγάλει από το ψυχιατρείο και να την φέρει πίσω στο σπίτι.

Εκεί, η Στέλλα ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στην οικογένεια Μπουραντά. Όλοι την υποδέχονται θερμά και την αγκαλιάζουν, εκτός από τη Βικτώρια, η οποία αν και αρχικά την υποστήριζε λόγω της ομοιότητάς τους, τώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται διαφορετικά την συμπάθεια που της δείχνει ο Χριστόφορος.

Την ίδια ώρα, παρά τις αντιρρήσεις της Μιράντας, ο Ντίνος προτείνει στον Σίμο να του πουλήσει το μερίδιό του στον «Παράδεισο». Ο Σίμος, ωστόσο, που θέλει να ελέγχει τα πάντα, θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα δικαιώματά του για να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στο πολυκατάστημα, καραδοκώντας να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να εκδικηθεί τον Ντίνο.

Κι αυτό γιατί η νονά του, Βικτώρια, τον έχει πείσει πως ο Ντίνος ευθύνεται για το ατύχημα που είχε στο ορφανοτροφείο, όταν τον έσπρωξε από τις σκάλες, «χαρίζοντας» του για πάντα την ουλή που έχει στο πρόσωπο. Βέβαια αυτό είναι ακόμα ένα ψέμα της Βικτώριας, καθώς αυτός που ευθύνεται για το συμβάν είναι ο Φώτης.

Στο μεταξύ, μετά την ενέδρα της αστυνομίας και την προδοσία του γιου του, ο Αποστόλης επιστρέφει στη Μάγια, το μόνο άτομο που εμπιστεύεται. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και ένας έρωτας αρχίζει να γεννιέται. Όμως, ο Φώτης έχει διαφορετικά σχέδια. Καθώς επιτίθεται με μαχαίρι στον Αποστόλη, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, εκείνη βάζει το σώμα της μπροστά για να τον προστατέψει, και έτσι, η μαχαιριά του Φώτη βρίσκει τη Μάγια.