Ο Παράδεισος των Κυριών: “Ο Παράδεισος των κυριών” επιστρέφει δυναμικότερος από ποτέ για τον δεύτερο κύκλο στις 18 Σεπτεμβρίου. Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές που θα παρακολουθήσουμε είναι η “επανεμφάνιση” του Αποστόλη….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης βοηθάει τον γιο του να ανακάμψει…

Ο Αποστόλης είναι και πάλι παρών και δρα στα υπόγεια εναντίον της Δωροθέας, ενώ βοηθάει τον γιο του να ανακάμψει.

Η οικογένεια Βασιλείου βιώνει βαριά την απώλεια μετά την τραγική φωτιά στον “Παράδεισο” όπου βρίσκουν τα καμένο σώμα του Αποστόλη. Η Όλγα και ο Πάρης είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένοι. Καθώς οι ημέρες περνούν, η οικογένεια βρίσκεται σε βαθύ πένθος, ενώ οι οικονομικές τους δυσκολίες επιδεινώνονται με τον χαμό του Αποστόλη.

Τώρα δεν έχουν προοπτική να διεκδικήσουν την κληρονομιά που τους είχε κλαπεί και ο Πάρης σκέφτεται να πάρει κι άλλο δάνειο για να σηκώσουν κεφάλι οικονομικά. Στο σπίτι τους ζουν πλέον και η αδελφή της Όλγας, η Δωροθέα, με τον προηγούμενο σύζυγό της και τον γιο της, Σίμο. Η Όλγα αναζητά την οικονομική υποστήριξη της Δωροθέας για να βοηθήσει τον Πάρη, χωρίς να ξέρει ότι η περιουσία της βρίσκεται στην κατοχή της αδελφής της.

Ο Αποστόλης παρακολουθεί με προσοχή όλα όσα συμβαίνουν. Παρά τις φήμες, ο Αποστόλης δεν είναι νεκρός. Το αναγνωρισμένο πτώμα στον καμμένο χώρο του «Παράδεισου» ταυτίστηκε μόνο μέσω ορισμένων αντικειμένων, αλλά όχι από το πρόσωπό του.

Ένα από αυτά τα αντικείμενα ήταν το πορτοφόλι του Αποστόλη, αλλά είχε τοποθετηθεί εκεί από τον ίδιο σε κάποιο άλλο θύμα, τον δικηγόρο Δούβλη.
Ο Αποστόλης είχε ήδη σχεδιάσει ένα σχέδιο για να πάρει εκδίκηση από τη Δωροθέα, η οποία ήθελε να καταχραστεί τα λεφτά της Όλγας.

Αποφασίζει να στηρίξει την Όλγα απέναντι στις δολοπλοκίες της αδελφής της. Έτσι, τους παραπλανά όλους ώστε να νομίζουν πως έχει πεθάνει και βρίσκει τρόπους να παρακολουθεί τη Δωροθέα και τους συγγενείς της κρυφά.

Ετοιμάζεται μεθοδικά για την αντεπίθεσή του στη Δωροθέα. Η μόνη του πραγματική ανησυχία είναι για τον Πάρη, τον οποίο θέλει να στηρίξει.Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με το TiVi ΣΙΡΙΑΛ, που λένε πως ο Αποστόλης θα παραμείνει κρυμμένος για αρκετό καιρό, μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει.
Αργότερα, θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα «επιστρέψει» στη ζωή και τις αντιδράσεις της οικογένειάς του.