Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δραπετεύει από τους απαγωγείς και καταγγέλλει τον Δημοσθένη! … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ανατρεπτικές στιγμές στη σειρά «Η γη της ελιάς»

Η επανεκκίνηση του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Η γη της ελιάς» μας βρίσκει με τους πρωταγωνιστές στην ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση της απαγωγής από κακοποιούς. Αποκλειστικές πληροφορίες μας από το περιοδικό TV24 λένε ότι η λήξη της απαγωγής θα γίνει γνωστή στο πρώτο επεισόδιο και ο Κωνσταντίνος θα είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής.

Από το πρόσφατο τρέιλερ του MEGA, βλέπουμε πως ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να αποδράσει από το σημείο όπου κρατούνται όλοι οι απαχθέντες. Πώς το καταφέρνει και ποια είναι η συνέχεια της περιπέτειας; Αποκλειστικές λεπτομέρειες λένε ότι η σειρά ξεκινά με τον τραυματισμό ενός ληστή από τον Ισίδωρο. Επικρατεί σύγχυση, οι υπόλοιποι ληστές αντιδρούν και πιάνουν τον Ισίδωρο.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη, που είναι γιατρός, ζητάει να βοηθήσει τον τραυματισμένο: λέει στους ληστές πως πρέπει να αφαιρέσει την σφαίρα και να σταματήσει την αιμορραγία, ειδάλλως θα χάσει τη ζωή του. Οι ληστές της επιτρέπουν να προχωρήσει και η Αφροδίτη ζητά την βοήθεια του Μάνου και του Κωνσταντίνου. Οι δύο πηγαίνουν στην κουζίνα για να βράσουν το νερό για την αποστείρωση.

Ενώ βρίσκονται εκεί, ο Κωνσταντίνος παρατηρεί ένα τατουάζ σε έναν ληστή, το οποίο τον οδηγεί στην αναγνώριση ενός παλαιού συνεργάτη από την ομάδα του Δημοσθένη. Αντιλαμβάνεται τότε ότι ο Δημοσθένης είναι πίσω από όλα.

Στο μεταξύ, ο Μάνος ρίχνει το βραστό νερό στον ένα ληστή. Ο ληστής ωρύεται από τον πόνο και οι υπόλοιποι ουρλιάζουν να πέσουν κάτω. Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος βλέπει την ευκαιρία να δραπετεύσει, φεύγοντας από το σπίτι με ένα όπλο που πήρε από τον άτυχο ληστή. Στη συνέχεια, μπαίνει η αστυνομία στο σπίτι και αναλαμβάνει ο Κουράκος. Ο Κωνσταντίνος όμως, δεν μπορεί να ηρεμίσει και παίρνει τηλέφωνο τον Δημοσθένη και τον απειλεί.

Σίγουρα, το επεισόδιο θα προκαλέσει συζητήσεις και περιμένουμε με αγωνία να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι φανς της σειράς.Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις!