Ο Παράδεισος των Κυριών: Το πολυκατάστημα, το οποίο είχε υποστεί πλήρη καταστροφή στο τελευταίο επεισόδιο, ξεκίνησε τη διαδικασία της αναστήλωσής του και αρχίζει πάλι να λειτουργεί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Νέα πρόσωπα…

Οι συμμετέχοντες της σειράς “Παράδεισος των κυριών” ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα ήταν παρούσα σε όλη την ομάδα.

Το πολυκατάστημα, το οποίο είχε υποστεί πλήρη καταστροφή στο τελευταίο επεισόδιο, ξεκίνησε τη διαδικασία της αναστήλωσής του και αρχίζει πάλι να λειτουργεί.

Οι κεντρικοί ήρωες προσπαθούν να οικοδομήσουν ξανά τις ζωές τους μετά από την καταστροφή, βασιζόμενοι στην αλληλεγγύη που τους ενώνει. Οι προηγούμενες εμπειρίες τους θα διαμορφώσουν το μέλλον τους…

Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της καινούριους έρωτες, καθώς επίσης και αναπάντεχες εμφανίσεις.

Μεταξύ των νέων προσώπων περιλαμβάνονται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στον τηλεοπτικό χώρο μετά το τέλος της σειράς “Άγριες μέλισσες”, καθώς και ο Γιάννης Νταλιάνης και η Ειρήνη Δράκου.

Οι νέοι χαρακτήρες φέρνουν μαζί τους νέους ρόλους και δραματικές εξελίξεις. Ο διακριτικός Σίμος Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) είναι ο ανηψιός της Όλγας Βασιλείου. Με τη συνοδεία των θετών γονέων του, του Χρήστου (Γιάννης Νταλιάνης) και της Δωροθέας (Ειρήνη Δράκου), επιστρέφει στην Ελλάδα με σκοπούς που υπερβαίνουν την προσωπική του ζωή και που προσπαθεί να υλοποιήσει μέσω της Αμαλίας.

Ο Ντίνος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια νέα πραγματικότητα, ενώ η Όλγα και ο Πάρης αντιμετωπίζουν το πένθος τους μετά τον απώλεια του Αποστόλη.

Η Βικτώρια παραμένει πίσω τα κάγκελα, ενώ ο Χριστόφορος εξαφανίζεται. Η Αμαλία έχει αποφασίσει να κρατήσει κρυφή την πραγματική της ταυτότητα από τη Μιράντα, παρ’ όλο που είναι γνωστό ότι είναι η κόρη της.

Η Γεωργία, αντιμετωπίζοντας τις τελευταίες φάσεις της εγκυμοσύνης της, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ ο Άγης βρίσκεται σε ένα σημείο όπου είναι έτοιμος να το αναγνωρίσει…