Η Γη της Ελιάς: Στον τρίτο κύκλο της σειράς, που θα παρουσιαστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, η οικογένεια Βρεττάκων θα βιώσει πολλές αναταραχές σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ. Ενώ πολλές δυσκολίες θα στοιχειώνουν την οικογένεια, η Μαρίνα και ο Μάνος θα βιώσουν τον πιο βαρύ πόνο: την απώλεια του μωρού τους λίγο πριν τη γέννησή του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο γιατρός αποκαλύπτει τα κακά μαντάτα. Βαθύ πένθος στην οικογενειακή Βρεττάκου…

Στο τέλος του δεύτερου κύκλου, που είδαμε τον Ιούλιο, στην κατοικία των Βρεττάκων είχε μια δραματική σύγκρουση ανάμεσα σε εγκληματίες και αστυνομικούς, με τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους του Ισίδωρου ως ομήρους. Ο Ισίδωρος, παρ’ όλον τον κίνδυνο, προσπαθεί να αρπάξει το όπλο ενός εγκληματία, αλλά αυτοί τον καταλαβαίνουν και τον τραυματίζουν.

Τον προειδοποιούν ότι αν κάνει κάτι αντίστοιχο ξανά, θα τον τιμωρήσουν. Η κατάσταση εξελίσσεται με πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες, γεγονός που τους σοκάρει όλους. Αυτό συμβαίνει μπροστά στην Μαρίνα, που είναι έγκυος. Παρά τις προσπάθειες του Μάνου να την προστατέψει, φωνάζοντας για την κατάστασή της, η Μαρίνα σοκάρεται από την κατάσταση που επικρατεί μέσα στην βίλα και αρχίζει να αισθάνεται άσχημα, με πόνους και σπασμούς. Ο Μάνος, απελπισμένος, την μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά τα νέα δεν είναι καλά για εκείνη και το παιδί τους.

Με αγωνία περιμένουν ο Μάνος και η Μαρίνα να ακούσουν τι θα τους πει ο γιατρός τους, καθώς της κάνει υπέρηχο. Δάκρυα ρέουν από τα μάτια της, ενώ ο Μάνος τη στηρίζει κρατώντας της το χέρι. Το βλέμμα του γιατρού κολλάει στην οθόνη, καθώς δεν μπορεί να ανιχνεύσει τον σφυγμό του μωρού. Παρόλο που προσπαθεί να βρει οποιαδήποτε ένδειξη ζωής, δεν υπάρχει. Το μικρό πλάσμα μέσα στην κοιλιά της Μαρίνας δεν ζει.

Με δάκρυα στα μάτια, η Μαρίνα ρωτάει τον γιατρό για να επιβεβαιώσει τους φόβους της. Με βαριά καρδιά, ο γιατρός τους λέει: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να ακούσω τον σφυγμό του μωρού. Θα πρέπει να προχωρήσουμε σε επέμβαση, καθώς είναι επικίνδυνο για την Μαρίνα, ειδικά σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης της».

Ο Ισίδωρος Βρεττάκος δεν θα έρθει ποτέ στον κόσμο. Το μωρό πέθανε μέσα στην κοιλιά της μητέρας του. Αυτό το γεγονός ξεκινάει ένα κύμα θλίψης στην οικογένεια, όχι μόνο για τη Μαρίνα που βυθίζεται σε σκοτεινές σκέψεις, αλλά και για όλους τους κοντινούς ανθρώπους του ζευγαριού. Ο Μάνος, που ανυπομονούσε να κρατήσει το παιδί του στην αγκαλιά του, βιώνει μεγάλο πόνο, όπως και ο Ισίδωρος και η Ιουλία.