Σασμός – Η σειρά ετοιμάζεται να υποδεχθεί έναν μεγάλο έρωτα στα προσεχή επεισόδια, καθώς η Στέλλα και ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης επίσημα ενώνουν τις ζωές τους. Αν και η γνωριμία τους ξεκίνησε με έναν επεισοδιακό τρόπο, δεν είναι αυτό σπάνιο στις μεγάλες ιστορίες αγάπης.

Σασμός – Στέλλα – Χρήστος επισήμως μαζί

Η Στέλλα και ο αυστηρός αλλά δίκαιος εισαγγελέας φαίνεται να βρίσκουν την αμοιβαία αντιστοιχία που τους έλειπε. Καμία από τις δύο πλευρές δεν κρύβει τα συναισθήματά της για τον άλλον. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, ο εισαγγελέας επιθυμεί να γνωρίσει τον πατέρα της Στέλλας, με τον οποίο φαίνεται να έχει θετική σχέση. Ο πατέρας αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του εισαγγελέα, βλέποντας σε αυτόν έναν κατάλληλο σύντροφο για τη Στέλλα.

Η πορεία του νέου ζευγαριού στην σειρά αποτελεί ανοιχτό ερώτημα. Όμως, είναι προφανές ότι οι δυο τους αντλούν κάτι ξεχωριστό ο ένας από τον άλλον και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία, αλλά είναι σίγουρο ότι η ανάγκη και η αλληλοσυμπλήρωσή τους είναι πράγματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Στέλλας και του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη στα επόμενα επεισόδια; Θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τη σχέση τους;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ