Η Μάγισσα – Η μυρωδιά του θανάτου σκεπάζει τη Μάνη, αλλά μια παράξενη σωτηρία ανατρέπει τα πάντα. Ο Γάλλος Μισέλ και η νύφη των Γερακάρηδων, Σκεύω, βρίσκονται στη χειρότερη στιγμή της ζωής τους. Η αγάπη τους ξεπήδησε στον Πύργο, και τώρα η μοίρα τους οδηγεί να ενωθούν.

Η Μάγισσα – Ο θάνατος σκεπάζει τον πύργο

Η Γερακίνα, μετά τον θάνατο του Πετρούνη, αλλάζει ριζικά. Εστιάζει στην αναζήτηση της δικαιοσύνης για τον χαμένο γιο της και συγκρούεται με την επερχόμενη σύγκρουση μεταξύ Λασκαραίων και Γερακάρηδων. Παράλληλα, ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Πετρούνη και δρα ώστε να φέρει τους δολοφόνους ενώπιον της δικαιοσύνης. Καθώς ο κίνδυνος αναπτύσσεται, η Γερακίνα γίνεται ο στήριγμα του Μισέλ και της Σκεύω.

Αντιλαμβανόμενη την ανευθυνότητα της Σκεύω, που νιώθει αβέβαιη με τον άντρα της Θράσο, η Γερακίνα δίνει μια βοηθητική χείρα. Με τη στήριξη της Γερακίνας, ο Μισέλ και η Σκεύω αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους τον Πύργο και να ακολουθήσουν τον δρόμο του έρωτά τους. Αναζητώντας μια ζωή χωρίς φόβο, χωρίς περιορισμούς, βρίσκουν την ελευθερία τους μακριά από τον κίνδυνο και τις σκιές του παρελθόντος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ