Το Ναυάγιο – Ο Άγγελος συγκρούεται με τον Δημήτρη, τον δολοφόνο των γονιών του, σε μια αναμέτρηση που θα σημάνει την αρχή του τέλους. Η αγωνία ανεβαίνει καθώς η ώρα της γέννας πλησιάζει για την Ειρήνη, αλλά και για την Στέλλα, η οποία βρίσκεται στο όριο της καταστροφής.

Το Ναυάγιο – Ο Άγγελος αντιμέτωπος με τον φονιά των γονιών του

Παράλληλα, η Φανή διαδίδει υποψίες για την ταυτότητα του Πέτρου στη γειτονιά, ενώ αυτός αντιμετωπίζει προβλήματα που τον απασχολούν περισσότερο. Ο Γιώργης, αν και αντιμέτωπος με τις προκλήσεις του Παντελίδη, ανακαλύπτει ένα τελευταίο όπλο στη μάχη του και τον ανακρίνει για τον βιασμό της Αλίκης. Παράλληλα, ο Βασίλης αποκαλύπτει στη Στέλλα την απιστία του Γιώργη με την Ασημίνα, ενώ εκείνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την επικείμενη καισαρική επέμβαση.

Η Ειρήνη απομακρύνει τον Πέτρο από το πλευρό της, ενώ λίγα δωμάτια μακριά η Στέλλα ετοιμάζεται για τη γέννα. Όμως, η συνάντηση του Άγγελου με τον Δημήτρη δεν εξελίσσεται όπως περίμενε η Βάσω, καθώς ο Δημήτρης αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη με την αποκάλυψη των αληθινών γεγονότων. Οι επόμενες στιγμές θα κρίνουν το μέλλον όλων, καθώς οι ανατροπές στην πλοκή είναι αναπόφευκτες και οι χαρακτήρες βρίσκονται σε απόλυτο αδιέξοδο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ