Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ιπποκράτης ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Ειρήνη, η οποία ωστόσο του κρύβει κάτι σημαντικό σχετικά με το παιδί που περιμένει.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Ιπποκράτης σε ταραχή

Του λέει με σιγουριά ότι θα πάρει το παιδί το επίθετο του, αλλά προσθέτει πως όταν αυτό μεγαλώσει, θεωρεί ότι ένας τρόπος να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη του Απόστολου είναι να του μιλήσει για τον βιολογικό του πατέρα. Αυτό προκαλεί την αντίδρασή του. Αντιτίθεται, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται το παιδί σε αυτήν την έννοια της πατρότητας, καθώς θα μάθει για τον πατέρα του από αυτόν. Υποσχέθηκε να συζητήσουν το θέμα ξανά αργότερα, αλλά η Ειρήνη διατηρεί την απόφασή της αμετάβλητη.

Την ίδια στιγμή, η Λίνα μαθαίνει για τις δράσεις του Μάκη και συγκλονίζεται από μια ανακοίνωση στο ραδιόφωνο. Παράλληλα, η Αλίκη προσπαθεί απεγνωσμένα να δώσει εξηγήσεις στον Γιώργη για τη συνεργασία της με τον Μιλτιάδη Παντελίδη. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, μια μυστηριώδης γυναίκα δραπετεύει από τη φυλακή με σκοπό να βρει τον Αντώνη. Η αναζήτησή της την οδηγεί στην αυλή της Χριστίνας, όπου κάνει μια αποκάλυψη που σοκάρει την Χριστίνα. “Είμαι η Φανή, η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη. Γνωρίζετε αν είναι εδώ;”, ρωτάει, και η Χριστίνα μένει άφωνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ