Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο γοητευτικός και επιτυχημένος Σίμος Πολύζος, ανιψιός της Όλγας Βασιλείου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τους θετούς γονείς του, τον Χρήστο και τη Δωροθέα, και φέρνει μαζί του σχέδια που επηρεάζουν όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά και αυτή των γύρω του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: σε δύσκολη θέση…

Κατορθώνει να μπει στον Παράδεισο των Κυριών και αυτό καθιστά αναπόφευκτη την αντιπαράθεση με τον Ντίνο. Οι δύο άντρες, παρά τις πολλές διαφορές τους, καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια για το καλό του χώρου.

Ο Ντίνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς είναι αναγκασμένος να κάνει πολλές υποχωρήσεις που δεν του αρέσουν. Παρ’ όλα αυτά, αναγνωρίζει ότι μόνος του δεν θα μπορέσει να επαναφέρει τον “Παράδεισο” όπως ήταν και συνειδητοποιεί ότι σε τέτοιες καταστάσεις ο εγωισμός δεν έχει θέση. Γιατί εκτός όλων των άλλων, ζουν και πολλές οικογένειες από αυτούς.

Ο Σίμος, από την πρώτη στιγμή που γνωρίζει την Αμαλία, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για αυτήν. Παρά το γεγονός ότι είναι η πρώην σύζυγος του Πάρη, ξαδέλφου του, αυτό δεν τον εμποδίζει να την κατακτήσει με το φλερτ του, προκαλώντας έτσι την αντιπάθεια του Ντίνου. Αν και παντρεμένος με τη Μιράντα, ο Ντίνος αρνείται να παραδεχτεί ότι ζηλεύει και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι απλώς δεν θέλει να δει την Αμαλία να υποφέρει ξανά, πιστεύοντας ότι ο Σίμος είναι ψεύτης και αφερέγγυος.

Ωστόσο, η Μιράντα αντιλαμβάνεται το συνεχές ενδιαφέρον του Ντίνου για την Αμαλία και αυτό της προκαλεί ανησυχία και την οδηγεί στην απόγνωση.