Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μάγιας, με σκοπό να συναντήσει τον Φώτη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Αδίστακτος μαστροπός

Ο Βελησάρης, που συνήθως είναι γεμάτος χαρά, βρίσκεται τώρα βυθισμένος στη θλίψη, καθώς η γυναίκα του τον εγκατέλειψε, ενώ ο εφιάλτης της Φωφώς επιστρέφει, αφού ο άντρας αρχίζει και πάλι να την χτυπάει…

Ο Ντίνος, που εξακολουθεί να μην ξέρει την αλήθεια για τη σχέση της Μιράντας και της Αμαλίας, μαθαίνει από τη Νικολέτα ότι η γυναίκα του δεν πρόκειται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Την ίδια ώρα, η Μιράντα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μάγιας, με σκοπό να συναντήσει τον Φώτη και να ζητήσει τη βοήθειά του.

Και πράγματι ο αδίστακτος μαστροπός, που δεν έπαψε να της έχει αδυναμία, στέκεται στο πλευρό της και της ανοίγει την αγκαλιά του, όπως παλιά…

Η Βικτώρια, που φοβάται τον ανατρεπτικό χαρακτήρα του Αποστόλη, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, παρακαλεί τον Χρήστο να έρθουν σε συμφωνία σχετικά με την περιουσία της Όλγας. Παράλληλα, και η Δωροθέα προσπαθεί να κάνει τον Χρήστο σύμμαχό της, με σκοπό να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο της περιουσίας της αδελφής της.