Η Γη της Ελιάς: Η Γη της ελιάς επανέρχεται σύντομα με νέα επεισόδια. Ο τρίτος κύκλος υπόσχεται ακόμη περισσότερη δράση και ανατρεπτικές εξελίξεις. Οι λαχτάρες για τους ήρωες της σειράς δεν σταματούν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Δίψα για εκδίκηση…

Μετά την πυρκαγιά στο σπίτι τους, η Βασιλική παραλίγο να χάσει τη ζωή της στη θάλασσα. Όμως, οι συμφορές δεν σταματάν εδώ για την Χάιδω, την Βασιλική και τον Φίλιππο.

Οι αδελφοί του Βαφέα, τον οποίο σκότωσε η Χάιδω, διψάνε για εκδίκηση. Η φωτιά στο σπίτι τους ήταν εμπρησμός, αλλά δεν την έβαλε ο Μιλτιάδης. Ο Μιλτιάδης, παρά το γεγονός ότι είναι ετεροθαλής αδελφός του Βαφέα, διαχωρίζει τον εαυτό του από τη βεντέτα που θέλουν να ανοίξουν τα αδέρφια του.

Ωστόσο, μόνος του δεν είναι ικανός να σταματήσει το αιματοκύλισμα. Ο Φίλιππος μπαίνει στο στόχαστρο των αδελφών και σύντομα θα κάνουν απόπειρα δολοφονίας. Μια μέρα, καθώς οδηγεί το αυτοκίνητό του σε έναν επαρχιακό δρόμο, ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται την παρουσία μιας μηχανής που τον ακολουθεί. Σύντομα, η μηχανή τον προσπερνάει και ο Φίλιππος ησυχάζει.

Ωστόσο, ο Βαφέας απλά έχει πάει λίγο πιο κάτω και του έχει στήσει καρτέρι, έχοντας κρύψει τη μηχανή. Όταν ο Φίλιππος περνάει από το σημείο που έχει κρυφτεί, αρχίζει να τον πυροβολεί.

Ευτυχώς, ο νεαρός αντιδρά άμεσα, επιταχύνοντας το αυτοκίνητο και γλιτώνοντας κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια. Η αναστάτωση όμως είναι μεγάλη. Η Χάιδω καταλαβαίνει τι γίνεται και ζητά την παρέμβαση της αστυνομίας, έτσι ο Φίλιππος μπαίνει σε 24ωρη προστασία.