Έρωτας φυγάς: Ο Έρωτας Φυγάς επιστρέφει με ακόμη πιο συναρπαστικές εξελίξεις στον δεύτερό του κύκλο καθώς στοχεύει να αγαπηθεί ακόμη περισσότερο από το κοινό από τον Σεπτέμβριο. Η συνέχεια της σειράς μας δείχνει τη Μαργέτα να καταλαβαίνει ότι ο Μάρκος έχει μάθει την αλήθεια – ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του. Απελπισμένη, τους λέει να φύγουν όλοι μαζί μακριά, αποχαιρετώντας τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα επιτίθεται στην Μαργέτα…

Η Μαργέτα φαίνεται οτι κερδίζει και πάλι την εμπιστοσύνη του ζευγαριού, καθώς εκφράζει την ειλικρινή της μεταμέλεια για την αδικία απέναντί τους. Ωστόσο, ο Ιάσονας ενημερώνεται για τα σχέδια τους και τους εμποδίζει στο τελευταίο λεπτό, πηγαίνοντάς τους στο σπίτι της ερωμένης του πατέρα του.

Ο Μάρκος γρήγορα κατανοεί ότι κάτι πήγε στραβά και, εξοργισμένος, αποφασίζει να βρει τη Μαργέτα. Την αρπάζει και την οδηγεί σε μια καλύβα, ρωτώντας την γιατί τους πρόδωσε και γιατί τους μισεί τόσο πολύ.

Ο Μάρκος σκοπεύει να βάλει φωτιά στην καλύβα προκειμένου να την κάψει, αλλά την σώζει στην τελευταία στιγμή και της λέει ότι δεν είναι ίδιος με αυτούς.
Η Μαργέτα επιστρέφει στο σπίτι της, όπου όμως αντιμετωπίζει μια ακόμη συγκλονιστική παρουσία, αυτή της Αλεξάνδρας. Η Αλεξάνδρα επιτίθεται στην Μαργέτα με ένα μαχαίρι, πεπεισμένη ότι η Μαργέτα τους πρόδωσε και αποκάλυψε τα μυστικά τους στον Ιάσονα.

Η Μαργέτα αρνείται τα πάντα και τελικά αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο. Η ερωμένη του Δεμερτζή εμπλέκεται και σώζει τη Μαργέτα, αποκαλύπτοντας στην Αλεξάνδρα ότι η Ελπίδα ήταν αυτή που μίλησε στον Ιάσονα…