Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνει ο Σασμός με τα επόμενα επεισόδια του και η ανοδική πορεία στην τηλεθέαση είναι σίγουρη.

Συγκεκριμένα στην αγαπημένη σειρά του Alpha, θα δούμε ότι ο Μαθιός δείχνει για ακόμα μία φορά το πόσο αγαπάει τη Βασιλική και τη βάζει πιο πάνω και από τον ίδιο του τον εαυτό.

Προκειμένου λοιπόν να τη γλιτώσει από το να μπει στη φυλακή, θα προτιμήσει να συλληφθεί εκείνος ως ένοχος για φόνο.

Ο Λάζαρος θα βρει τραγικό θάνατο εξαιτίας της, αφού τον εντοπίζει πριν τα καταφέρει η ίδια η αστυνομία.

Στο σημείο βρίσκεται και η Καλλιόπη και στη συνέχεια τρέπονται σε φυγή προκειμένου να μην πέσουν στα χέρια των Αρχών.

Η Βασιλική είναι σε άθλια κατάσταση, αφού προκάλεσε μία απώλεια ζωής και δεν μπορεί να το διαχειριστεί όπως είναι λογικό, ακόμα και αν μιλάμε για ένα δολοφόνο.

Η Βασιλική σκέφτεται ακόμη και να παραδοθεί, αλλά ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να τη συγκρατήσουν. Εν τω μεταξύ, η είδηση του θανάτου του Λάζαρου κάνει τον γύρο της Άνω Ποριάς και όλοι αναστατώνονται. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος σκότωσε τον άντρα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αρχίζουν οι έρευνες για τον ένοχο!

Η αστυνομία βρίσκεται τον νεκρό Λάζαρο ωστόσο ο ένοχος για το θάνατό του είναι άφαντος και έτσι ο Αντώνης έχει αναλάβει τις έρευνες.

Παράλληλα, ο Μαθιός καθησυχάζει τη Βασιλική πως θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει, αλλά δεν ξέρει πως ο ίδιος είναι στο κάδρο των υπόπτων για τη δολοφονία του Λάζαρου.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο Μαθιός θα μπορούσε να είναι ο ένοχος θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του Νικηφόρου. Η Βασιλική, όμως, βλέποντας πως ο Μαθιός βρίσκεται στο στόχαστρο, σκέφτεται να παραδοθεί και να πληρώσει για τις πράξεις της.

Τα πράγματα είναι πολύ κοντά στο να ξεφύγουν και οι εξελίξεις… τρέχουν. Από τη μία οι Βρουλάκηδες διψούν για εκδίκηση και το χωριό είναι ανάστατο με όσα συμβαίνουν και από την άλλη ο Αντώνης ψάχνει έστω κι ένα στοιχείο που θα τον οδηγήσει στον ένοχο.

Και ξέρει πως αυτός βρίσκεται ανάμεσα στους Σταματάκηδες. Μάλιστα, όταν ζητάει απ’ όλους αποτυπώματα, ο Μαθιός από φασίζει να θυσιαστεί για να προστατεύσει τη γυναίκα του. Ο άντρας ας πως εκείνος ευθύνεται παραδίνεται στην Αστυνομία ομολογώντας π για τον θάνατο του Λάζαρου. Αμέσως συλλαμβάνεται και τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλους.

Ο Μαθιός οδηγείται στη φυλακή όπου και θα παραμείνει αρκετό καιρό. Τόσο η Βασιλική όσο και η Καλλιόπη βρίσκονται στο πλευρό του και προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες, ενώ η σωτηρία του Μαθιού θα έρθει από κάποιον που κανείς δεν περιμένει.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της – Θα τα καταφέρει;

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Δωροθέα σώζει τον Χρήστο – Ο Ρένος ταράζει τον Στέφανο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πισώπλατο χτύπημα της Αργυρώς στον Αστέρη



Source link