Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος κάνει πίσω για το προξενιό με τον Γρηγόρη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ο Χρήστος, μετανιωμένος για το βίαιο ξέσπασμα του ζητάει συγγνώμη από τον πατέρα του και του εξομολογείται τις σκέψεις του για την Ιουλία. Ο Γιωργίκης, αντιμετωπίζοντας τύψεις για τον ρόλο του στο προξενιό, βρίσκεται αντιμέτωπος με την αντίδραση της Χάδω, η οποία του υπενθυμίζει και πάλι το λάθος του.

Η κατάσταση ξεφεύγει και οι δυο τους συγκρούονται, όταν φτάνουν νέα για τα γεγονότα στην οικογένεια του Στασινόπουλου και ο Γιωργίκης τρέχει να βρεθεί στο πλευρό του κουμπάρου του.

Παράλληλα, η Στάσα και η Ιουλία επισκέπτονται το νεκροταφείο στον Τύρναβο για να ετοιμάσουν το μνημόσυνο του Νικόλα. Εκεί, η Στάσα βιώνει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Στράτος, με θράσος, εμφανίζεται μπροστά της και της κάνει μια πρόταση που την εξαγριώνει ακόμη περισσότερο, αντί να την ηρεμήσει. Αυτή τη φορά, η Ιουλία αποφασίζει να καταθέσει κατά του για τη νύχτα του φόνου.

Ο Γρηγόρης περιμένει με αγωνία να μάθει τα αποτελέσματα της κατάθεσης της Ιουλίας και το ενδεχόμενο επαναφοράς του πατέρα του στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα εκδηλώνει τον θυμό της προς τον άντρα της, που συναντήθηκε με τη Στάσα.

Η Αλεξάνδρα και ο Ατζαλίνας, μαθαίνοντας για τα νέα γεγονότα, αποφασίζουν να πάνε στη χωροφυλακή για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, όπου εκεί αντιμετωπίζουν μια μεγάλη έκπληξη.

Παράλληλα, ο Στασινόπουλος, αναγκάζεται να υποχωρήσει στην επιθυμία της Φιλιώς για το προξενιό με τον Γρηγόρη. Κατόπιν όλων αυτών, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Ιουλία συναντά για πρώτη φορά τον Γιωργίκη και τον γιο του, τον Χρήστο, σε μια σπαρακτική στιγμή…