Σασμός: Ο Μαθιός υπόσχεται στον Αστέρη πως θα παραδοθεί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αντρέας θα μάθει σύντομα ότι ο Μαθιός είναι φονιάς. Καθώς είναι σίγουρος ότι εκείνος σκότωσε τον Λάζαρο, ο Αντρέας αποφασίζει συζητήσει το θέμα αυτό με την Εύα, η οποία επιβεβαιώνει τις υποψίες του, λέγοντας του ότι ο Σταματάκης στο παρελθόν σκότωσε και τον ξάδελφο του, τον Στεφανή.

Αυτή η απροσδόκητη ανακάλυψη θα οδηγήσει τον Αντρέα σε ριζικές αλλαγές στη ζωή του. Παράλληλα, η σχέση μεταξύ του Μαθιού και του Αστέρη θα διαλύεται, καθώς ο Αστέρης έχει μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του Στεφανή και την συνενοχή της Καλλιόπης και της Βασιλικής. Παράλληλα, ο Αστέρης έξαλλος, αποφασίζει ότι δεν επιθυμεί πλέον να έχει οποιαδήποτε σχέση με την οικογένειά του και ζητάει από τη Στέλλα να αρχίσει διαδικασίες για να χωρίσουν την κοινή τους περιουσία.

Την ίδια ώρα, τον Μαθιό τον ταλαιπωρεί η συνειδητοποίηση της βαρύτητας των πράξεων του και ρωτάει τον Αστέρη πως θα μπορούσε να επανορθώσει την κατάσταση προκειμένου να τον ξανακοιτάξει στα μάτια. «Το να πας να παραδοθείς, Μαθιό. Ο,τι κι αν συνέβαινε, δεν ήταν δική σου δουλειά να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου. Δεν γεννήθηκες δολοφόνος εσύ. Έπρεπε να μιλήσεις στην αστυνομία. Αν θες να λεγόμαστε αδέλφια ξανά, θα πρέπει να πας και να πεις όλη την αλήθεια», θα του πει εκείνος.

Ο Μαθιός θα αρχίζει να το σκέφτεται, αλλά η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να τον αποτρέψει. Ωστόσο εκείνος αργά ή γρήγορα θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει, όταν αργότερα θα κάνει μια κουβέντα με τον Μανώλη, ο οποίος θα του τονίσει πως πρέπει να τιμωρηθεί γι’ αυτό που έκανε. «Θα το διορθώσω, Αστέρη. Θα κάνω αυτό που πρέπει. Από την αρχή αυτό είχα σκοπό να κάνω, αλλά εδά έχω το μεγαλύτερο κίνητρο. Να με δεις ξανά σαν αδελφό σου. Γιατί μέχρι τότε η ζωή μου δεν έχει κανένα νό