Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι ίσως και η Ευγενία να αντιμετωπίζει την ίδια ψυχιατρική πάθηση με τη Νότα. Ανησυχώντας για τον γιο του, αποφασίζει να αναλάβει την κηδεμονία του μόνος του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

«Πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο γιατί τότε μπορεί να είναι αργά», τονίζει στον δικηγόρο του και λίγο αργότερα λέει στον Στέφανο: «Είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για το παιδί μου. Φοβάμαι μην, πάνω στην τρέλα της, του κάνει κακό».

Όμως, τα σχέδια του πέφτουν στην αντίληψη της Νότα, της οποίας η κατάσταση έχει χειροτερέψει: «Σιγά μη σε αφήσω να πάρεις το παιδί της ανιψιάς μου και να ζήσεις τη ζωή σου με την αχαΐρευτη. Δεν ξέρεις πού μπορώ να φτάσω, Μάρκο μου», μονολογεί. Εν τω μεταξύ, η Χαρά λαμβάνει μια πληροφορία που την καθοδηγεί σε μια σημαντική απόφαση σχετικά με τον Ανδρέα.

Ταυτόχρονα, ο Ιάσονας είναι έτοιμος να υλοποιήσει το σχέδιό του να κλείσει τη Μαργέτα σε ψυχιατρείο, την ώρα που εκείνη παντρεύεται κρυφά τον Στέφανο, με την Αλεξάνδρα και την Γεωργία κουμπάρες. Ο Στέφανος και η Μαργέτα είναι πολύ ευτυχισμένοι, καθώς τελικά καταφέρνουν να ζήσουν το όνειρο που είχαν από παιδιά, να είναι για πάντα μαζί. Ο Στέφανος σχεδιάζει να ανακοινώσει τον γάμο τους σε όλο τον κόσμο, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η χαρά αυτή θα διαρκέσει μόνο για λίγο.