Τρομοκρατημένος ο Μάρκος πληροφορείται από την Αλεξάνδρα πως ο Στεφανάκος και η Ελπίδα έχουν εξαφανιστεί. Φυσικά οι υποψίες όλων πέφτουν στην Ευγενία, η οποία έχει δείξει ξεκάθαρα πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας, προσπαθεί να κρύψει την ζήλια του, καθώς η Αλεξάνδρα μαζί με τον Μάρκο φεύγουν για να τους ψάξουν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Σκέφτεται πώς ο μόνος τρόπος για να απομακρύνει οριστικά τη σύζυγό του από τον Αποστολόπουλο, είναι να την πάρει και φύγουν με τα παιδιά το συντομότερο. Στο μεταξύ, παρακρατικοί προσπαθούν να δολοφονήσουν τον Στέφανο, αλλά η Δήμητρα επεμβαίνει, αποτρέποντας το έγκλημα μέσα στο νοσοκομείο.

Η δημοσιογράφος έπειτα από αυτό το γεγονός συνειδητοποιεί ότι οι εχθροί πολλαπλασιάζονται. Ο Στέφανος αρχίζει να συνέρχεται και η Δήμητρα με τη Μαργέτα σκέφτονται τη μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, προκειμένου να είναι ασφαλής.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελπίδα παλεύει για τη ζωή της, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Ευγενία καταζητείται από τις Αρχές, για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Η γιατρός βρίσκει προσωρινό καταφύγιο μαζί με τον γιο της, προτού σβήσει για πάντα τα ίχνη της.