Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος φτάνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί κι εκείνος με την σειρά του να δώσει δύναμη στην Μαρίνα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος Επεισόδιο 11

Τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια: Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαρίνα φτάνει αλαφιασμένη στο ιατρείο του γυναικολόγου της: «Δεν ακούω το μωρό..»,Ο Μάνος γεμάτος αγωνία και ανησυχία από το τηλεφώνημα του γιατρού φτάνει στο ιατρείο και αμέσως ρωτά να μάθει τι έχει συμβεί: «Λυπάμαι πολύ… Το μωρό είναι νεκρό!»

Ηθοποιοί: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος 3/10 Επεισόδια 11

Ο Μάνος, ράκος, στον διάδρομο του νοσοκομείου, ξεσπά σε κλάματα και τηλεφωνεί στην Ιουλία.Την ίδια ώρα, ο Κουράκος ζητάει να του πάνε στο τμήμα τον Παναγιώτη Λυκογιάννη και την πρώην σύζυγο του Ελένη Κατσιάκου, τονίζοντας να τους βάλουν σε διαφορετικά γραφεία.

Λίγη ώρα αργότερα, καθώς η Μαρίνα συνέρχεται από την νάρκωση, ο Μάνος καλείται να της πει την αλήθεια. Πίσω στο αστυνομικό τμήμα ο Κουράκος στριμώχνει την Ελένη για να φτάσει στην αλήθεια

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ιουλία καταφέρνει επιτέλους να βρει τον Ισίδωρο στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει για την τραγωδία στην οικογένεια τους. Την επόμενη μέρα, ο Κουράκος πιέζει και πάλι την Ελένη κι εκείνη ομολογεί το έγκλημα που διέπραξε.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος φτάνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί κι εκείνος με την σειρά του να δώσει δύναμη στην Μαρίνα, η οποία αρχίζει να κατηγορεί τον εαυτό της για ότι συνέβη.Πίσω στον ελαιώνα, ο Σωτήρης πλησιάζει τον Μιλτιάδη για να σχεδιάσουν την εξόντωση των Στεφανέων, αλλά εκείνος του κόβει την φόρα.

Στο σπίτι των Βρεττάκων ο Ισίδωρος αναλαμβάνει τον πιο δύσκολο ρόλο: να πει στην μικρή Αγγελική ότι το μωράκι τους δεν τα κατάφερε.