Σασμός: Η Θοδώρα, βασανισμένη από ενοχές για την απώλεια του αγαπημένου της Πετρή, αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στη Μαρίνα και της αποκαλύπτει την κρυφή επίσκεψής της στην αστυνομία, με σκοπό να εκφράσει τις υποψίες της σχετικά με τον φόνο του Στεφανή. Η Μαρίνα, ακούγοντας τα λόγια της Θοδώρας, συνειδητοποιεί ότι ο Αντώνης είχε γνώση από την αρχή και εξοργίζεται από την προδοσία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Τα λάθη που έκανε στο παρελθόν…

Η Θοδώρα βρίσκεται σε μια φάση της ζωής της όπου τα γεγονότα έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητά της. Η σχέση της με τον Γιώργο της έχει ανοίξει τα μάτια και της έχει αναδείξει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Τώρα, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους που πλήγωσε, και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Μαρίνα.

Το γεγονός που την ταλαιπωρεί είναι η στιγμή που αποκάλυψε στον Αντώνη ότι ο αδελφός της Μανώλης, που πίστευαν όλοι ότι είδε τον φονιά του Στεφανή, φώναζε το όνομα του Πετρή κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Αυτή η αποκάλυψη δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα.

Και αν και είχε σκοπό να μιλήσει στη Μαρίνα και να ζητήσει συγγνώμη, τελικά ούτε ο Γιώργος ούτε ο Αντώνης την άφησαν να το κάνει, καθώς θεώρησαν ότι μια τέτοια αποκάλυψη δεν θα εξυπηρετούσε πλέον κανέναν σκοπό και θα μπορούσε μάλλον να δημιουργήσει προβλήματα και να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη τους.

«Ακόμα και αν το κάνεις, ο Πέτρος δεν θα επιστρέψει πίσω», θα της εξηγήσει ο αγαπημένος της, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, η ίδια δεν γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα έχει σχεδιάσει.