Σασμός: Ο θάνατος του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου και η εμφάνιση του Σταμάτη που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη 22 χρόνια πριν, φέρνουν και πάλι μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με αποτέλεσμα ο σασμός να φαίνεται μακρινό όνειρο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η θλίψη πλημμυρίζει το χωριό για τον άδικο χαμό του Νικηφόρου, ενώ η ανησυχία επικρατεί για τον νέο κύκλο αίματος που έρχεται. Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον χαμό του γιου της, και η Μαρίνα προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να εγκαταλείψουν το χωριό, καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι το επόμενο θύμα.

Η είδηση για τον θάνατο του Νικηφόρου προκαλεί σοκ στη Θοδώρα, η οποία αμέσως σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει την αλήθεια από την γιαγιά Ειρήνη.

Ο Αστέρης ανακοινώνει στην μάνα του την απόφασή του να φύγει με την Αργυρώ για την Αυστραλία. Η Καλλιόπη, βυθισμένη στο σκοτάδι της θλίψης και της οργής, ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονού της θα ανταποδοθεί με αίμα. Το μίσος κυριαρχεί στη ψυχή της Βασιλικής, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την απώλεια του παιδιού της. Σε απόγνωση φωνάζει στον Μαθιό και του ζητά κάτι που ακούγεται ακατανόητο στα αυτιά του.

Από την άλλη, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με τον Δημητρό και τον Νικολή. Τα σχέδιά της είναι σκοτεινά και προμηνύουν μια άσχημη κατάληξη.