Σασμός: Ο Νικηφόρος θα πέσει νεκρός έξω από το καφενείο του Παντελή…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Εντολή θανάτου για τον παππού του

Η αιτία που οδηγεί σε αυτή τη μοιραία εξέλιξη είναι όσα ακούει από την Καλλιόπη, η οποία αποκαλύπτει το μυστικό της στον παπα-Μιχάλη: ο Παύλος Βρουλάκης είχε εκδώσει εντολή θανάτου για τον παππού του, τον Βασίλη Σταματάκη. Ο Νικηφόρος, εξοργίζεται αποφασίζει να πάρει πίσω το αίμα της οικογένειάς του, και να τα αντιμετωπίσει τον Παύλο και μάλιστα να τον σκοτώσει μπροστά στα μάτια όλων.

Ευτυχώς για τον Παύλο, η σφαίρα περνάει ξυστά, αλλά ο Λάζαρος, ο ξάδερφος της Μαρίνας, για να σταματήσει τον Νικηφόρο τον πυροβολεί και η σφαίρα τον βρίσκει.Από εκείνη τη στιγμή, η Βασιλική, δεν σταματά να κατηγορεί την Καλλιόπη για τον χαμό του γιου της.

«Βασιλική μου, μην την κατηγορείς. Και εκείνη πονάει όπως κι εμείς. Δεν τον είδε τον Νικηφόρο όταν μιλούσε στον παπά», της λέει ο Μαθιός, αλλά ο πόνος της και η οργή της δεν ηρεμούν.

«Εκείνη φταίει. Δηλητηρίαζε την ψυχή του, αυτό έκανε πάντα και πήρε το αθώο μου παιδί. Της αξίζει να πάθει το ίδιο, Μαθιό», επιμένει να λέει και ο Μαθιός θεωρεί ότι μιλάει ο πόνος της μάνας και πως σύντομα θα φτιάξουν οι σχέσεις τους.

Η Βασιλική, όμως , εννοεί μία προς μία της λέξεις της και, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ζητάει από τον Μαθιό να πάρει εκδίκηση. «Θέλω να γίνεις και πάλι φονιάς. Τώρα καταλαβαίνω γιατί σκότωσες τον Στεφανή! Έτσι θέλω να σκοτώσεις και τον Λάζαρο! Ορκίσου ότι θα το κάνεις», του λέει και τον αφήνει άναυδο.