Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργης, ένας από τους κύριους χαρακτήρες της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, λίγο πριν το τέλος της β’ σεζόν ετοιμαζόταν να παντρευτεί την Ευτυχία, τον μεγάλο του έρωτα. Ωστόσο, όταν έμαθε ότι ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο του Ανέστη αποφάσισε να την διώξει μακριά! Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Καυτή βραδιά για Κουράκο και Δήμητρα!

Από την άλλη πλευρά, η Δήμητρα μετά τη δολοφονία του Κίμωνα κατάφερε να βρει ενδιαφέρον στον Ορέστη, ο οποίος ερωτεύτηκε την Δήμητρα από την πρώτη στιγμή που την είδε. Αρχικά, η Δήμητρα ήταν διστακτική αλλά στη συνέχεια αποφασίζει να του δώσει μια ευκαιρία. Ωστόσο, η αποκάλυψη ότι ο Ορέστης είχε την καρδιά τον Κίμωνα σοκάρει τη Δήμητρα και την απομακρύνει από κοντά του. Η Δήμητρα βρίσκει αυτή τη σύμπτωση ανατριχιαστική και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

Και οι δύο νιώθουν απογοητευμένοι με τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή,και έτσι αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά. Αυτό φτάνει στο αποκορύφωμα τη μέρα που η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του αστυνόμου για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση.

Ο Γιώργης κοιτάζει τη Δήμητρα με έναν διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και σύντομα της αποκαλύπτει ότι την παρατηρούσε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο αστυνομικό τμήμα. Όμως η μέρα της μετακόμισης δίνει την αφορμή για να φουντώσει η έλξη ανάμεσά τους. Χωρίς να το πολυσκεφτούν, έρχονται κοντά και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που ακολουθεί. Η βραδιά τους βρίσκει να κάνουν παθιασμένο έρωτα, ενώ την επόμενη μέρα στο γραφείο, η αμηχανία μεταξύ τους είναι εμφανής.

Οι δυο τους μίλησαν ανοικτά για τα αισθήματά τους, αλλά και για το γεγονός ότι οι δύο τους έχουν το ίδιο αγκάθι, τον Ορέστη. Ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει τύψεις απέναντι στον καλύτερό του φίλο, που τον στήριξε στις δύσκολες ώρες και η ηθική του τους εμποδίζει να συνεχίσουν μαζί. Αυτή τη συζήτηση την κάνει με τη Δήμητρα, η οποία αν και δεν έχει προχωρήσει σε κάτι ερωτικό με τον Ορέστη, συμφωνεί με τον Γιώργη πως δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται απέναντι στον Ορέστη.

Ωστόσο, κάθε φορά που ο Κουράκος και η Δήμητρα λένε ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν αυτό που γίνεται, παραδίδονται ξανά στο πάθος τους και κάνουν έρωτα.