Παγιδευμένοι: Καθώς η υγεία του Ανδρέα σταθεροποιείται και οι φίλοι του παραμένουν στο πλευρό του, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στον κήπο του Βερβερίδη. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Κυριάκος, ο οποίος φροντίζει να εξαφανίσει την σφαίρα που έριξε ο Δημήτρης στον αέρα, επιχειρώντας να σταματήσει τον Παναγιώτη πριν διαφύγει.

Στη συνέχεια, σε μια κρυφή συνάντηση με τον Αλέκο, ο Κυριάκος του παραδίδει τη σφαίρα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εκδίκηση που σχεδιάζει εναντίον σε όσων εμπλέκονται στην φυλάκιση. Όταν η Σήμανση επιστρέφει τα στοιχεία στην Ασφάλεια, ο Σταύρος πληροφορείται ότι η σφαίρα που αναφέρθηκε από τον Δημήτρη δεν εντοπίστηκε πουθενά.

Ο Δημήτρης είναι ταραγμένος, παρά τη διαβεβαίωση του φίλου του ότι θα αποδείξουν την αθωότητά του. Η υπηρέτρια του Βερβερίδη, όμως καλείται να καταθέσει και θυμάται μόνο έναν πυροβολισμό, ενώ ο Ανδρέας, καταθέτοντας από το νοσοκομείο, δηλώνει ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν έχει καμία ανάμνηση του τι συνέβη.

Ο Αλέκος κατηγορεί ευθέως τον Δημήτρη για την εσκεμμένη δολοφονία του Παναγιώτη, εκδικούμενος για την απαγωγή της Άννας και τον χαμό της Κατερίνας. Ο Σταύρος, έξαλλος, απορρίπτει τις κατηγορίες και απομακρύνει τον Αλέκο από το γραφείο του, κλείνοντας την υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, το τέλος αργεί πολύ…

Ο Χατζής πείθει τον Βερβερίδη ότι ο Δημήτρης ενήργησε κατόπιν εντολής του Μαυρίδη, κι εκείνος τυφλός από τον πόνο, ζητά να τιμωρηθούν. Παράλληλα, η Άννα καταφέρνει να πείσει τη Φαίδρα να ομολογήσει τη δολοφονία του Αριστομένη στο υπόγειο, με την υπόσχεση να μην καταλήξει στην φυλακή.

Πράγματι, ο Σωτήρης, που αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, καταφέρνει να την απαλλάξει μέχρι τη δίκη. Την επόμενη ημέρα, ο Σταύρος και οι φίλοι του αποχαιρετούν την Κατερίνα, ενώ λίγο πιο δίπλα πραγματοποιείται και η κηδεία του Παναγιώτη.

Ο Αλέκος, ωστόσο, βρίσκεται αλλού και ζητά βοήθεια από ένα σημαντικό πρόσωπο…Λίγο αργότερα, ο επικεφαλής ανακριτής καλεί σε συνάντηση τον Δημήτρη τον Ανδρέα και τον Σταύρο…Παύει προσωρινά τα καθήκοντά τους και, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ξεκινά τη δική του έρευνα για να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από τον πυροβολισμό και την ενδεχόμενη ενοχή ή αθωότητα του Παναγιώτη.