Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος εξηγεί στον Βύρωνα το νέο σχέδιό του, για την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας στην Αμερική…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: ο Πάρης και η Γεωργία επανενώνονται..

Παρά τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις που αντιμετωπίζουν από πολλούς, ο Πάρης και η Γεωργία επανενώνονται.

Σε μια συζήτηση γεμάτη αγάπη και αποφασιστικότητα, η Γεωργία λέει στον Πάρη: «Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το γεγονός ότι σε αγαπάω, Πάρη. Θέλω να είμαστε μαζί».

Ταυτόχρονα, ο Σίμος πείθει την Αμαλία να περάσουν μια ρομαντική βραδινή βόλτα, και το κλίμα ανάμεσά τους γεμίζει από έντονη ερωτική ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδινής εξόδου, οι δυο τους ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Παράλληλα, ο Άγης κάνει μια σειρά μυστηριωδών τηλεφωνημάτων στο σπίτι του, αποκαλύπτοντας μόνο στην Αμαλία που βρίσκεται: «Θέλω να σε δω. Μην πεις σε κανέναν τίποτα και έλα να βρεθούμε, είναι ανάγκη», της λέει. Εν τω μεταξύ, μετά την κατάθεση της Μάγιας και του Φώτη, ο Σωτήρης και ο Δημοσθένης αποφασίζουν να αναζητήσουν την αλήθεια.

Για να το πετύχουν αυτό, εισβάλλουν στο σπίτι του Χρήστου. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, εκείνο που τους περιμένει είναι ένα αναπάντεχο μυστήριο, καθώς δεν βρίσκουν κανέναν και κανένα ίχνος. Φυσικά, ο Χρήστος έχει φροντίσει να ρίξει τις απειλές του προς τον Φώτη, λέγοντας: «Αν θέλεις να παραμείνεις ζωντανός, θα πρέπει να με ενημερώνεις για όλα. Θέλω να γνωρίζω κάθε πληροφορία που μαθαίνεις από την αστυνομία»