Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Ειρήνη βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Ιπποκράτη, και εκείνος αναζητά νέους τρόπους να την απομακρύνει από τη δίκη του ναυαγίου και τον “Αντώνη”. Προτείνει στον Στελή να την συνοδεύσει στην Κρήτη για λίγες μέρες, χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί θα βρίσκεται και ο Πέτρος.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Πολυξένη ξεσκεπάζει τον Δημήτρη

Εκείνη αποδέχεται την πρόταση, ενώ ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να εξακριβώσει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο και ξεκινά έρευνα. Την επόμενη μέρα, ο Μιχάλης βασανίζεται από ενοχές, ενώ ο Παντελίδης του κάνει μία νέα πρόταση. Ο Γιώργης απομακρύνει για άλλη μία φορά την Αλίκη, ενώ εκείνη λαμβάνει μία παρακινδυνευμένη απόφαση. Παράλληλα, ο Πέτρος προσπαθεί να δει τη μητέρα του πριν από την εγχείρησή της, αλλά αναγνωρίζεται από τον Σταμάτη.

Η Μαρία μαθαίνει για τη σχέση του γιου της με την κόρη του Δημήτρη και σοκάρεται, ενώ προσπαθεί να πείσει τον Μάκη περί της ακαταλληλότητας της Λίνας για εκείνον. Ταυτόχρονα, ο Μάκης ετοιμάζει μία έκπληξη για να ενισχύσει τη σχέση τους. Ταυτόχρονα, η Πολυξένη ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που σκαλίζουν βαθιά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και ο Δημήτρης έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Από την άλλη, η Μαριάννα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη σχετίζεται με τη Στέλλα και φοβάται ότι η θανάσιμη συνωμοσία της με τον Ιπποκράτη θα βγει στο φως, από στιγμή σε στιγμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ