Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Φρίξος στήνουν παγίδα για να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Φρίξος στήνουν παγίδα στον Βρώτσο

Η Θεοφανώ, μέσω του όραμά της, ανακαλύπτει ότι ο υπαίτιος για τη δολοφονία του βρέφους των Λασκαραίων είναι ο Βρώτσος. Αρχικά, δυσκολεύεται να δεχτεί αυτήν τη σκληρή αλήθεια, αφού πάντα εκείνος είχε πίστη και αφοσίωσή προς την οικογένεια των Λασκαραίων και την ασφάλειά της, προστατεύοντας τον πύργο τους.

Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, μαθαίνει να εμπιστεύεται το ξεχωριστό χάρισμα της και κατανοεί ότι η δολοφονία του βρέφους μπορεί να συνδέεται με τον θάνατο της Χάιδως. Ο μόνος που μπορεί να μοιραστεί τις υποψίες της είναι ο Φρίξος, ο οποίος υπόσχεται να συνεργαστεί μαζί της για να αποκαλύψουν τα φοβερά εγκλήματα του Βρώτσου.

Παρόλα αυτά, το σχέδιο που σκαρφίζονται και υλοποιούν κινδυνεύει να αντιστραφεί εναντίον τους, τοποθετώντας τους σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Μεταξία, αρνούμενη να αποδεχτεί τον αρραβώνα του Τζανή, ρίχνεται σε μια σειρά από επικίνδυνες πράξεις που απειλούν να καταστρέψουν την οικογένεια Λασκαραίων. Ο ίδιος ο Τζανής διαπιστώνει ότι δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται ανίκανος να απομακρυνθεί από την Θεοφανώ.

Σε αυτή την συγκυρία, η συνομιλία της Θεοφανώς με τον Μάρκο έχει αναπάντεχες συνέπειες, και η Θεοφανώ βρίσκεται ανίσχυρη απέναντι στην εξέλιξη των γεγονότων. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι, εξακολουθεί τις έρευνές του για τον εντοπισμό του δολοφόνου, αλλά δεν μπορεί πλέον να κρύψει τον πραγματικό λόγο πίσω από την παρουσία του στη Μάνη. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αποκαλύπτει στον Μιχαήλ ότι είναι πράκτορας των Ρώσων, απεσταλμένος για να σπείρει τον σπόρο της επανάστασης.