Σασμός: Ο πρώτος άνθρωπος που ανυπομονεί να συναντήσει ο Αντρέας Βρουλάκης μόλις φτάνει στην Κρήτη είναι ο ετεροθαλής αδελφός του, Τηλέμαχος. Οι δυο τους, παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια χωρίς επαφή, έχουν πολλά να μοιραστούν και να συζητήσουν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Αντρέας και Τηλέμαχος…

Όταν, όμως, ο Τηλέμαχος αντιλαμβάνεται την ένταση στην ατμόσφαιρα και την επιθυμία του αδελφού του για σύγκρουση και αίμα, αποφασίζει να μην ξεκινήσει αμέσως τη συζήτηση σχετικά με την σχέση του Αργυρώς Αστέρη και το παιδί τους, ούτε να προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τις προσπάθειες του Παύλου να διαμεσολαβήσει για σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Καθώς οι ημέρες περνούν, ο Αντρέας Βρουλάκης αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει πίσω από την πλάτη του. Η αργή αποκάλυψη των γεγονότων τον γεμίζει οργή όχι μόνο προς την οικογένεια Σταματάκη, αλλά και προς τα μέλη της δικής του φαμιλίας, που επιδιώκουν την ειρήνη.

Στο μεταξύ, η Αργυρώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ηρεμήσει τον Αντρέα, καθώς και η Μαρίνα με τον Παύλο προσπαθούν να διατηρήσουν την ηρεμία στο περιβάλλον. Παρ’ όλες αυτές τις προσπάθειες, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Αντρέας Βρουλάκης δυσκολεύεται να κρατήσει τον έλεγχο, ενώ ο Αστέρης και η Αργυρώ ανησυχούν για το μέλλον τους, καθώς και για το μέλλον του παιδιού τους.

Νικηφόρος: «Καλύτερα να σαπίσω στη φυλακή παρά να ζω με τον Μαθιό»

Βλέποντας την οργή του Νικηφόρου να παραμένει έντονη απέναντι στο πρόσωπο του Μαθιού, η Βασιλική του αποκαλύπτει την ανατριχιαστική αλήθεια πως εκείνος είναι ο αληθινός του πατέρας, ζητώντας του να τον συγχωρέσει. Ο Νικηφόρος, όμως, μένει στην απόφασή του και της απαντά πως προτιμά να παραδοθεί στη δικαιοσύνη παρά να έχει τον Μαθιό στη ζωή του.

Μετά την επιτυχημένη αλλά πολύ δύσκολη επέμβαση που υποβλήθηκε ο Μαθιός για να σωθεί, βρίσκεται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση και αναρρώνει στην εντατική μονάδα. Σε ένα άλλο δωμάτιο, η Βασιλική αναρρώνει από το ατύχημα που είχε. Εκεί, ο γιος της, της εξομολογείται πως μετάνιωσε όχι για το ότι πυροβόλησε τον Μαθιό, αλλά για το γεγονός πως δεν είχε το θάρρος να τον αποτελειώσει. Η Βασιλική, ωστόσο, τον παρακαλεί να συγχωρέσει τον Μαθιό και να σκεφτούν πώς μπορούν να προχωρήσουν στη ζωή τους μετά από αυτά τα γεγονότα.