Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Παύλος προχωράει το σχέδιο του, ν΄ απομακρύνει τη Χλόη απ΄ την Κρίστια, για να μην ρισκάρει να της πει κάτι για τον Γρηγόρη και της λέει ένα μεγάλο ψέμα, που ταράζει πολύ τη Χλόη. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 54

Η Κρίστια πάει στο Θέμη, που της ζητάει τη βοήθεια της, όταν θα τον καλέσουν για τις ανακρίσεις. Όταν της λέει πως ο Χριστόφορος υποστηρίζει ότι η Εύα σκότωσε τον Νικήτα Αβράμη, η Κρίστια μένει άναυδη, αφού ο Μάρκος δεν της είπε τίποτα γι΄ αυτό. Ενώ μιλάνε, έρχεται η Έλενα, που λέει στο Θέμη ότι ο Χριστόφορος αποπειράθηκε να τη σκοτώσει.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 18/9 Επεισόδιο 54

Η Χριστίνα πάει στο Μάρκο και τον ρωτάει, αν πιστεύει αυτό το ψέμα του Χριστόφορου, ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα.
Ο Χριστόφορος πάει στο νοσοκομείο, πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη και το μωρό, αλλά, η Σοφία τον διώχνει.

Ο Παύλος προχωράει το σχέδιο του, ν΄ απομακρύνει τη Χλόη απ΄ την Κρίστια, για να μην ρισκάρει να της πει κάτι για τον Γρηγόρη και της λέει ένα μεγάλο ψέμα, που ταράζει πολύ τη Χλόη.

Ο Φίλιππος απαλλάσσεται απ΄ τις κατηγορίες για τον φόνο του Πολυβίου, αλλά, δε βρίσκει την Ειρήνη να της το πει και πολύ ανήσυχος τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, που είναι στο νοσοκομείο.

Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την ανακριτική διαδικασία για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του Χριστόφορου, εμφανίζεται στο τμήμα και ζητάει να μιλήσει με τον Άλκη, ο οποίος κάνει μια ύστατη απόπειρα να προστατέψει τη Μαρήλια απ΄ τις απειλές, που δέχεται απ΄ τον Χρυσοχόου.