Σασμός: Σε μια σειρά γεγονότων που εξελίσσονται, θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη συγκλονιστικό γεγονός, καθώς ένας από τους χαρακτήρες της σειράς αντιμετωπίζει μια θανατηφόρα ασθένεια και αφήνει την τελευταία του πνοή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η οικογένειά Αγγελάκη θρηνεί για τον Μανώλη…

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης είχε πάντα την πεποίθηση ότι ο Μανώλης γνώριζε τον δολοφόνο του Στεφανή από την πρώτη στιγμή. Προσπάθησε επανειλημμένα να πλησιάσει τον Μανώλη, είτε με καλό τρόπο είτε να τον στριμώξει, προκειμένου να τον κάνει να μιλήσει. Όμως, ποτέ δεν κατάφερε να τον πείσει να αποκαλύψει τα μυστικά του.

Αν και ο νεαρός φαινόταν ευάλωτος, αποδείχτηκε σκληρός. Στον τρίτο κύκλο, θα τον δούμε να ασκεί πίεση στον Νικηφόρο, προκειμένου να μιλήσει και να εξηγήσει τι συνέβη με τον Μαθιό.

Ωστόσο, πίσω από τον Νικηφόρο, βρίσκεται η Βασιλική, η οποία επιδιώκει να προστατεύσει τον γιο της από τη σύλληψη και την οργή των Βρουλάκηδων, καθώς ο Μαθιός μάχεται για τη ζωή του.

Στο μεταξύ, πρέπει να αντιμετωπίσει και τον θυμό του Αστέρη και ένας απροσδόκητος σύμμαχος για τη Βασιλική είναι ο Μανώλης!

Ο Μανώλης, μετά από αυτά τα γεγονότα και άλλα πολλά, θα αντιμετωπίσει μεγάλη πίεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρωταγωνιστής, μετά από τόσες στεναχώριες και λίγες χαρές, φαίνεται να φτάνει στο σημείο να χάσει τη ζωή του από μια ασθένεια. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό κατά πόσο αυτές οι πληροφορίες είναι αξιόπιστες. Το χωριό θα συγκλονιστεί από τον θάνατό του, καθώς ήταν το αγαπημένο παιδί της Άνω Ποριάς.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, η οικογένειά του θα κλείσει το μαγαζί και θα αποφασίσει να φύγει στο εξωτερικό. Τελικά, θα ολοκληρωθεί ένας κύκλος, και όλοι θα λάβουν αυτό που τους αξίζει. Ίσως ο άτυχος Μανώλης να μην αξίζει αυτό το τέλος, αλλά όπως λέει η παροιμία, «ο καλός καλό δεν είδε».