Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μαργέτας συνεχίζονται, ενώ η Ευγενία απευθύνεται αμέσως στη θεία της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Ο Ιάσονας σημαδεύει με όπλο τον Στέφανο και είναι έτοιμος να πατήσει την σκανδάλη. «Ήθελες χρόνια τώρα να μας καταστρέψεις… Να κάνεις δικό σου ό,τι ανήκε στον πατέρα μου! Την περιουσία του, τη γυναίκα του… Νομίζεις ότι τα κατάφερες, αλλά είσαι πολύ γελασμένος! Δεν θα το επιτρέψω!» του φωνάζει εξοργισμένος.

Η σωτήρια παρέμβαση του Μάρκου, ωστόσο, δίνει στον Ιάσονα την ευκαιρία να ανακαλύψει την αλήθεια περί του παρελθόντος των οικογενειών τους. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα εξαφανίζεται και τα προσωπικά της αντικείμενα, που βρίσκονται κοντά στο ποτάμι, προκαλούν ανησυχία σε όλους, φοβούμενους το χειρότερο.

Λίγο νωρίτερα, ο Κοντογιάννης έχει μάθει από την ίδια για την ιστορία του πατέρα του και το σκοτεινό μυστικό που κρύβει. Η Νότα, που έχει χάσει την ψυχραιμία της, προσπαθεί να αρπάξει τον μικρό Στεφανάκο και να φύγει, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, την εμποδίζει ο Νικόλας, που πληρώνει ακριβά για αυτήν την απόπειρα. Την ίδια ώρα, η Γεωργία ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Κιάρι, αλλά καταλήγει στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μαργέτας συνεχίζονται, ενώ η Ευγενία απευθύνεται αμέσως στη θεία της, ρωτώντας τη αν έχει σχέση με την εξαφάνιση της. «Όταν έμαθες ότι θα παντρεύονταν, είχες εξοργιστεί. Μου είπες να μην ασχοληθώ εγώ και ότι θα το τακτοποιούσες εσύ…», της λέει και η Νότα παριστάνει την θιγμένη. «Με κατηγορείς μετά από τόσα που κάνω για σένα; Τι πράγματα είναι αυτά; Ντροπή σου! Δεν έκανα δικά μου παιδιά και σε θεωρούσα πάντα κόρη μου και εσύ έτσι μου το ανταποδίδεις» της απαντάει χωρίς ωστόσο να της δώσει σαφείς εξηγήσεις…