Η Βασιλική αισθάνεται ντροπιασμένη, καθώς πιστεύει πως ο Στάθης κυκλοφορεί ελεύθερα στην Αρεόπολη με την «ερωμένη» του, την Αριάδνη, την ώρα που εκείνος προσπαθεί μάταια να την πείσει ότι η κοπέλα είναι κόρη ενός φίλου του από τον στρατό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Στάθης γνωρίζει πως το σοκ για τη Βασιλική θα είναι τεράστιο αν αποκαλυφθεί ότι έχει μια αδερφή, της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε και ο ίδιος Όμως, η Αρετή ρίχνει λάδι στη φωτιά διαδίδοντας σε όλη την Αρεόπολη πως ο Στάθης διατηρεί σχέση με το νεαρό κορίτσι.

Στο μεταξύ, η Θεοδώρα αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα πως η σχέση της με τον Παρασκευά προχώρησε, ενώ η Αριάδνη επισκέπτεται ανέμελη το καφενείο του Πόπη και εκεί συναντά τον πρώην της, τον Στράτο (Νίκος Σαμουρίδης), να πίνει καφέ. Φοβούμενη, το βάζει στα πόδια, αλλά εκείνος τρέχει πίσω της με σκοπό να την κακοποιήσει και πάλι.

Σύντομα την ακινητοποιεί και είναι έτοιμος να της επιτεθεί σωματικά. Ευτυχώς, η έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη αποτρέπει τη βίαιη επίθεση και ο Στράτος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα και η Αθηνά προετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει.