Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Οι έρευνες σταματούν και η Μαργέτα κηρύσσεται επισήμως νεκρή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο θάνατος της Μαργέτας συμφιλιώνει Ιάσονα και Στέφανο

Καθώς οι ημέρες περνούν και η Μαργέτα παραμένει άφαντη, οι Αρχές είναι αναγκασμένες να την κηρύξουν νεκρή και ενημερώνουν την οικογένειά της για το τέλος των ερευνών. Ο Ιάσονας, αντιμέτωπος με τον χαμό της μητέρας του, βρίσκεται σε κατάσταση βαθιάς θλίψης, αλλά αντί να υποκύψει στον όρμο του πάθους και της οργής, όπως θα περίμεναν πολλοί που τον γνωρίζουν, εμφανίζει μια αναπάντεχη ψυχραιμία.

Παρά την απώλεια της μητέρας του, ο Ιάσονας βρίσκει τρόπο να πλησιάσει ακόμα και τον Στέφανο, έναν άνθρωπο που προηγουμένως δεν είχε καμία στενή σχέση μαζί του. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αναγνωρίζει την αγάπη του Στέφανου για τη μητέρα του και εκτιμά τις αφοσιωμένες προσπάθειες που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησής της. Επιπλέον, διακρίνει τον ανυπέρβλητο πόνο που βιώνει κι εκείνος λόγω της απώλειάς της μητέρας του.