Η οργή της Αργυρώς τρομάζει Αστέρη και Μαθιό… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αντρέας τηλεφωνεί στην Αργυρώ και της ζητά να συναντηθούν για να συζητήσουν κάτι σημαντικό. Εκείνη δέχεται, αλλά όταν θα τον συναντήσει θα ταραχτεί ιδιαίτερα, καθώς ο Αντρέας θα της αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό των Σταματάκηδων. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, γεγονός που ίδιος έχει μάθει από την Εύα.

«Έπρεπε να έχω καταλάβει από τη στιγμή που σήκωσα το τηλέφωνο, πως θα με φέρεις εδώ με κακούς σκοπούς. Μην ξοδεύεις τζάμπα το σάλιο σου, δεν θα με πείσεις. Τον Μαθιό τον ξέρω καλά. Ένας παλιάνθρωπος είσαι. Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου», θα του πει εξοργισμένη και θα φύγει αμέσως. Ωστόσο, αργότερα, η Αργυρώ μοιράζεται τη συνομιλία της με τον Αστέρη, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, θα μείνει σιωπηλός, αλλά η σιωπή του αποκαλύπτει ότι ο θείος της είχε δίκιο τελικά. Ο Μαθιός είχε πράγματι δολοφονήσει τον Στεφανή Σταματάκη.

Η Αργυρώ δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Αστέρης γνώριζε για τον φόνο που διέπραξε ο αδελφός του και τον καλύπτει. «Αφήνεις τον Μαθιό να κυκλοφορεί ελεύθερος. Τον καλύπτεις», τον κατηγορεί κι εκείνος θα της πει ότι είναι αίμα του και ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά του.

«Ο αδελφός σου σκότωσε έναν άνθρωπο. Από την πρώτη στιγμή έπρεπε να πάει να παραδοθεί», συνεχίζει να λέει η Αργυρώ και ο Αστέρης της απαντά: «Μου υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα το κάνει. Τι άλλο θέλεις; Να πάω εγώ να τον καταδώσω;» και της τονίζει πως τώρα που η Βασιλική είναι έγκυος δεν μπορεί να χάσει από το πλευρό της ο Μαθιός.

Η Αργυρώ όμως συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο αδελφός του πρέπει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη για το έγκλημα που διαπράχθηκε. «Δεν αντέχω να καταδώσω τον αδελφό μου. Αν θέλεις εσύ τόσο πολύ να τον δεις πίσω από τα σίδερα, κάντο!», της λέει και η Αργυρώ του ξεκαθαρίζει: «Αφού μου πετάς το μπαλάκι, εντάξει. Ας γίνει έτσι! Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να προστατεύω έναν δολοφόνο. Θα τον κλείσω στη φυλακή».

Το ζευγάρι απομακρύνεται θυμωμένο και ο Αστέρης αυτή τη φορά δεν είναι σε θέση να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της γυναίκας που λατρεύει, ενώ λίγο αργότερα θα συναντήσει τον αδερφό του. «Έχουμε πρόβλημα, Μαθιό. Η Αργυρώ τα ξέρει όλα για τον Στεφανή», θα του πει κι εκείνος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς θα θεωρήσει ότι η Αργυρώ θα τον καταδώσει στην αστυνομία.