Ο Παράδεισος των Κυριών: Παρότι ξανά βρίσκεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση, η Βικτώρια δεν παραιτείται. Εκμεταλλεύεται μια ευκαιρία να ξεφύγει, παραπλανώντας τη Μιράντα και δίνοντας εντολή για τη δολοφονία του Αποστόλη. Τα πράγματα δείχνουν δύσκολα για την Αμαλία, αλλά αρχίζει να αλλάζει γνώμη για τον Σίμο. Παράλληλα, η Πολυξένη βρίσκεται στον δρόμο της αμαρτίας μέσα στον επικίνδυνο κόσμο του «Μπραζίλ», ενώ ο Πάρης και η Γεωργία δεν μπορούν πια να κρύβουν τον έρωτά τους, και σχεδιάζουν να παντρευτούν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Η αποκάλυψη πως ο Αποστόλης είναι ζωντανός προκαλεί σεισμό πολλών ρίχτερ στον Σίμο, ο οποίος σπεύδει να βρει την Βικτώρια για να της μεταφέρει τα νέα. Αυτή, από την πλευρά της, νιώθει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Συνειδητοποιώντας ότι η ύπαρξη του Αποστόλη απειλεί την ελευθερία της συμφωνεί με τον Σίμο ότι πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση το συντομότερο δυνατό.

Η εντολή για τη δολοφονία δίνεται αμέσως στον Ρένο. Και η Όλγα με τον Πάρης όμως βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτήν την αλήθεια, αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν την ανατροπή στις ζωές τους για ακόμα μία φορά.

Ο Ντίνος έχει αποφασίσει να εντοπίσει τα ίχνη της χαμένης κόρης της Μιράντας, γιατί δεν θέλει να την αναστατώσει. Από την άλλη, η Αμαλία είναι έτοιμη να ομολογήσει όλα όσα ξέρει στη Μιράντα, αλλά την τελευταία στιγμή την εμποδίζει η Πολυξένη, η οποία γνωρίζει την αλήθεια και την πείθει να μην της μιλήσει, καθώς η αποκάλυψη ενός τέτοιου μυστικού μπορεί να καταστρέψει τις ζωές ανθρώπων που αγαπά.

Στο μεταξύ, ο Ρένος ασχολείται με την ατίθαση Στέλλα και προσπαθεί να την χειραγωγήσει, ενώ η Δωροθέα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ανησυχεί όταν μαθαίνει ότι η Πιπίτσα έχει επιστρέψει στο σπίτι του Μάρκου. Δεν γνωρίζει όμως πως η πρώην σύντροφος του άντρα που φλερτάρει έχει επιστρέψει μόνο για να βοηθήσει την κόρη της, τη Γεωργία, με το μωρό και αρχίζει να προβληματίζεται.