Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη φτάνει στη Μάνη και συναντά τον Στάθη, με τον οποίο συμφωνεί να την παρουσιάσει ως την κόρη ενός φίλου του από τον στρατό. Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα πληροφορείται από τη Χάιδω σχετικά με τα νεότερα γεγονότα. Ωστόσο, ο Λυκούργος επιχειρεί να εξηγήσει τον χωρισμό τους ως αποτέλεσμα ασυμφωνίας στους χαρακτήρες τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Παράλληλα, η Άννα απευθύνεται στον Αποστόλη και τον παρακαλεί να μην εγκαταλείψει το πατρικό τους σπίτι, αλλά να συνεχίσουν να συγκατοικούν. Ωστόσο, ο Αποστόλης αρνείται να αποδεχτεί το αίτημα της.

Αργότερα, ο Πότης ενημερώνει την Άννα για την εμφάνιση μιας μυστηριώδους νεαρής γυναίκας στο καφενείο. Αναφέρει ότι ο Στάθης την συνάντησε και φύγανε μαζί. Εν τω μεταξύ, η Ασπασία διαπραγματεύεται με τον Δημοσθένη για το πώς αγόρασε το καινούριο ρολόι της Ειρήνης, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για την κίνηση του.

Αργότερα, ο Στάθης ξεναγεί την Αριάδνη στα όμορφα τοπία της Μάνης, ενώ οι δύο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά. Καθώς η εργασία προχωράει, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Άρης προτείνει στην Ισμήνη να ταξιδέψουν μαζί στην Αθήνα, ώστε να της παρουσιάσει ορισμένες διαδικασίες στην πράξη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο ντετέκτιβ επικοινωνεί με την Ιουλία και την ενημερώνει ότι υπήρξε ένας άνδρας στη ζωή της Αριάδνης, ο οποίος την κακοποίησε ψυχολογικά και σωματικά. Η Ιουλία, με ανησυχία, αποφασίζει να μοιραστεί αυτή την πληροφορία με τον Στάθη.

Από την άλλη, η Άννα αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι ο πατέρας της έχει ξεκινήσει μια σχέση με μια νεαρή γυναίκα και αυτό την ανησυχεί βαθύτατα. Η Βασιλική ακούει με ενδιαφέρον την είδηση και προσπαθεί να κατανοήσει την κατάσταση.

Ο Φίλιππος, αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα για τον χωρισμό των γονιών του, απευθύνεται στην Ισμήνη για βοήθεια. Της ζητά να τους βοηθήσουν να τα ξαναβρούν, χωρίς ωστόσο να έχει γνώση των πραγματικών λόγων που οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Η Ισμήνη αναλαμβάνει να τον υποστηρίξει στην προσπάθειά του. Παράλληλα, η Βασιλική αρχίζει να νιώθει ντροπή για τη φιλοξενούμενη του πατέρα της, όμως δεν γνωρίζει την αλήθεια.

Στο μεταξύ, η Αλκμήνη ανακοινώνει στην Αντωνία την απόφασή της να επιστρέψει στο σπίτι, δηλώνοντας ότι το κάνει με ειλικρινείς φιλικές προθέσεις. Ο Στάθης συστήνει την Αριάδνη στον Λυκούργο, ενώ ολόκληρο το χωριό αρχίζει να σχολιάζει την παρουσία της στο πλευρό του. Η είδηση γρήγορα φτάνει στα αυτιά της Αρετής, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τη μεριά της. Σύντομα, ο Στράτος ανακαλύπτει ότι η Αριάδνη κρύβεται στη Μάνη και σπεύδει να την βρει.