3ος όροφος 13/11 έως 16/11 Επεισόδιο 75-80

«Ανακατανομή πλούτου»
Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν τον Θανάση και την Αγγελική στο σπίτι. Ο Θανάσης τούς ζητάει χρήματα για λάπτοπ και εκείνοι σκέφτονται να του δώσουν μέχρι που έρχεται η Μαρία, η οποία τα έχει ξαναβρεί με τον Αλέξανδρο κι έχουν ανακαλύψει έναν νέο Ισπανό ζωγράφο. Η ίδια προσπαθεί να πουλήσει τους πανάκριβους πίνακές του στους γονείς.

«Όχι σε όλα»
Ο Γιάννης λέει «όχι» σε ό,τι του λέει η Υβόννη. Σε ό,τι του προτείνει να φάνε, σε ό,τι του προτείνει να κάνουν – εκείνος απαντάει «όχι». Θα της πει, όμως, τι θέλει και της λέει συνέχεια όχι;

«Να ’χαμε να λέγαμε»
Ο Γιάννης και η Υβόννη περνούν άλλη μια ημέρα συζητώντας για την ηλικία τους και όσα συνεπάγονται από αυτήν.

«Το γύρισμα που δεν έγινε»
Ο Γιάννης και η Υβόννη ετοιμάζονται για να πάνε σε ένα γύρισμα. Το γύρισμα όμως ακυρώνεται και εκείνοι μένουν στο σπίτι. Η Υβόννη μαγειρεύει για εκείνη και για το Γιάννη, ώστε να μετριασθεί η απογοήτευσή τους.

« Το πορτρέτο»
Ο Γιάννης και η Υβόννη συζητούν για τα χρήματα που έδωσαν στα δύο τους παιδιά, έχοντας μείνει τώρα απένταροι. Αναρωτιούνται πώς μπορούν να βρουν νέα πηγή εισοδήματος. Η συζήτηση παίρνει μία απρόσμενη τροπή και καταλήγουν ότι μία καλή λύση θα ήταν να φιλοτεχνήσουν τα πορτρέτα τους.

«Τα σοκολατάκια»
Ο Γιάννης κρύβει τα σοκολατάκια που τρώει από την Υβόννη. Εκείνη θέλει να τον πείσει να ανοίξουν μία επιχείρηση κι ο Γιάννης προσπαθεί να αφενός να την συνετίσει κι αφετέρου να κρύψει επιτυχώς τα σοκολατάκια.