Οι εξελίξεις στο «Ναυάγιο» συγκλονίζουν, καθώς φαίνεται ότι η σύζυγος του Ιπποκράτη μπορεί να ήταν κι αυτοί μέσα στο πλοίο «Φοίνιξ» που ναυάγησε…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Στις αποθήκες του λιμενικού, βρίσκουν την βαλίτσα της Κλαίρης, της συζύγου του Ιπποκράτη και οι υπεύθυνοι των αποθηκών ενημερώνουν αμέσως τον Ιπποκράτη.

Η απορία εάν η Κλαίρη βρισκόταν επίσης στο «Φοίνιξ» βασανίζει τους συγγενείς της, και η αδερφή της, Ευγενία, εύχεται αυτό το σενάριο να μην αποτελεί πραγματικότητα. Ωστόσο, καθώς εξετάζουν τη βαλίτσα, διαπιστώνουν ότι πράγματι περιέχει τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η αποκάλυψη ότι η Κλαίρη βρισκόταν στο ναυάγιο έχει προκαλέσει ταραχή στο σπίτι του Ιπποκράτη, και όλοι προσπαθούν να κρατήσουν το μυστικό από τον μικρό Ορφέα. Είναι σίγουρο ότι ο μικρός δεν θα αντιδράσει καλά αν μάθει ότι και η μητέρα του χάθηκε στο ναυάγιο.

Η Ευγενία φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη για να λάβει απαντήσεις, αλλά εκείνος προσπαθεί για ακόμα μία φορά να αποφύγει τη συζήτηση. Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται, και αναμένουμε να βρούμε απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς «Το ναυάγιο».