Έρωτας φυγάς: Ενώ ο Ιάσονας είναι έτοιμος να εφαρμόσει το σχέδιό του και να κλείσει τη Μαργέτα σε ψυχιατρείο, εκείνη το σκάει και παντρεύεται κρυφά τον Στέφανο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδιο 38-39

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Μάρκος βασανίζεται από τη στάση της Αλεξάνδρας σε σχέση με το παιδί και ο Φάνης προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Παράλληλα, η Νότα προδίδει κατά λάθος κρυφές πτυχές του εαυτού της, που μέλλεται να φέρουν νέα σύννεφα πάνω από το σπίτι του Στέφανου.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Καθημερινά εκτός Σαββατου από την τηλεόραση του OPEN στις 20:00.

Έρωτας Φυγάς 31/10 Επεισόδιο 38

Τα μυστικά της Νότας για τους φόνους των δύο συζύγων της έχουν βγει στη φόρα και η έλλειψη της φαρμακευτικής αγωγής της δημιουργεί έξαρση κάνοντας τον Στέφανο και τον Μάρκο να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Παράλληλα ο Ιάσονας προχωράει στο σχέδιο εγκλεισμού της μητέρας του σε ψυχιατρικό ίδρυμα θέλοντας να ακυρώσει τη διαθήκη της, με τη Μαργέτα να μην υποψιάζεται το παραμικρό.

Έρωτας Φυγάς 1/11 Επεισόδιο 39

Ο Μάρκος μαθαίνει πως ίσως κι η Ευγενία πάσχει απ’ την ίδια ψυχιατρική ασθένεια της Νότας και, ανησυχώντας για το γιο του, προσπαθεί να πάρει μόνο εκείνος την κηδεμονία. Αυτό πέφτει στην αντίληψη της Νότας, της οποίας η κατάσταση έχει ήδη επιδεινωθεί.

Η Χαρά, μετά από μια πληροφορία, οδηγείται σε μια καταλυτική απόφαση σχετικά με τον Ανδρέα…Κι ενώ ο Ιάσονας είναι έτοιμος να εφαρμόσει το σχέδιό του και να κλείσει τη Μαργέτα σε ψυχιατρείο, εκείνη το σκάει και παντρεύεται κρυφά τον Στέφανο. Ο Στέφανος σχεδιάζει να διαδώσει την είδηση του γάμου παντού…