Καθώς προχωρά η σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» του Alpha, έρχεται ένας νέος κρυφός μεγάλος έρωτας.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ο Ρήγας και η Βαγγελίτσα θα γίνουν ζευγάρι, αλλά δεν θα μοιραστούν άμεσα τα νέα με τους άλλους για διάφορους προσωπικούς λόγους.

Τη μεγαλύτερη ανησυχία την έχει η Στάσα, η οποία για κανένα λόγο δε θέλει να συνδέσει την οικογένειά της με του Στασινόπουλου μέσω της σχέσης του γιου της με τη Βαγγελίτσα.

Αναμφίβολα, όταν αποκαλυφθεί η σχέση τους, η Στάσα θα αναλάβει την πρωτοβουλία να χωρίσει Ρήγα και Βαγγελίτσας. Θα καταφέρει όμως να διαλύσει το αγαπημένο ζευγάρι ή ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που θα αντέξει;

Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας:

Στο αρχοντικό Προβιού όλοι ετοιμάζονται για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων και ο Χρήστος, ακόμα σοκαρισμένος από την πρώτη του αποτυχημένη σεξουαλική εμπειρία, βλέπει άθελά του στο σπίτι, μια εικόνα που τον αναστατώνει.

Οι καλεσμένοι φτάνουν και όλοι προσέχουν πόσο έχει ομορφύνει η Ιουλία, ούτε έγκυος να ήταν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, κάνοντας όλη την οικογένεια Σκούταρη να παγώσει.

Την ίδια ώρα, στο περιθώριο του δείπνου, ο Στασινόπουλος κάνει μια συζήτηση καρδιάς με τον βαφτιστήρα του κι ο Ρήγας προσπαθεί να αποφύγει την Βαγγελίτσα, που τον πολιορκεί με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα!

Και ενώ ο Ατζαλίνας αμφιταλαντεύεται για το αν θα τηλεφωνήσει στην εφημερίδα της Αλεξάνδρας για να της μιλήσει, εκείνη δέχεται απ’ τον Απόστολο μια ανέλπιστη πρόταση. Στο αρχοντικό, η βραδιά κυλά όμορφα, ώσπου η Ιουλία, νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία, προκαλώντας σε όλους ανησυχία.